zondag 31 juli 2011

Preview Fairytale weekend 2011 en nog een kaartje met Magnolia


Allereerst laten we jullie een kaartje zien van Magnolia. Het papier wat we hierbij gebruikt hebben is van My Minds Eye. Verder hebben we ook gebruik gemaakt van het super kreukel lint van Ingrid.

 Hebben jullie al die nieuwe stempels gezien. Wij hebben er een paar gekocht alleen nog geen tijd gehad om er vandaag iets mee te gaan maken.
Wil jij zien wat er in deze serie zit, kijk dan bij P&P op de webwinkel


Verder willen we jullie aandacht vragen voor de superleuke workshops die er gegeven gaan worden bij Paper & Pictures tijdens het fairytale event op 6-8 oktober a.s.
Je kunt je inschrijven en gelijk je programma doorgeven. Je kunt zelf je dagindeling bepalen.


Workshop 1 wordt gegeven door Loes de Groot en het is een dubbelblok ( 2x1,5 uur ). Het papier waar zij mee gaat werken is van My Minds Eye Lost & Found two : Breeze. Kijk op de site bij P&P om te lezen wat zij hiermee gaat maken.


Workshop 2 wordt gegeven door Monique Jacobs en ook dit is een dubbelblok. Zij gaat werken met de lijn van Teressa Collins de Traveler.  Het wordt een reisalbum, die wordt vast en zeker prachtig want Monique maakt elk jaar zulke leuke travelalbums.

In de komende weken laten we jullie zien waar mee gewerkt gaat worden. Wil je het eerder zien kijk  dan bij P&P op de site. Want daar staan ze allemaal.

Wij zijn blij dat we niet hoeven te kiezen, want de keuze is erg moeilijk. Of je moet ze allemaal gaan doen.  Veel van onze voorkeurslijnen worden dit weekend gebruikt. Ook komen er vier buitenlandse gasten uit de States nl: Echopark, Pink Paislee, Prima Marketing en Graphic 45, om hier een workshop te geven. Dus geef je op als je dit allemaal niet wilt missen. Kijk dus snel op de website en je kunt je direct inschrijven. Je kunt ze ook volgend op facebook.


Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins

5 opmerkingen:

Inger zei

Such a beautiful card!!!
Love those pretty colours and that image is very sweet! :)

♥ Hugs, Inger

M@rjan zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
M@rjan zei

Lief Magnoliakaartje!!

jolande zei

Prachtig kaartje!! en we gaan elkaar zien bij het Fairytale event!!

Lea zei

Hoi Ladies,
Gezellig dat jullie met Sammie zijn gaan eten!
Mooi kaartje ook weer!
Hier is alles goed, lekker warm, maar daar hou ik wel van!!
Groetjes Lea