woensdag 20 juli 2011

Kaarten met Bo Bunny: Gabrielle

Wij laten jullie twee leuke kaarten van een lijn van Bo Bunny zien, namelijk Gabrielle


 Het is een schitterende lijn voor vintage kaarten. En vintage vinden wij wel een leuke manier van werken. Zo zie je maar iedereen heeft zijn eigen voorkeur en smaak. Niet dan wij andere lijnen niet leuk vinden, maar misschien wel moeilijker vinden om er iets mee te maken. En als je dan ziet wat iemand anders met die voor jou idee moeilijk papier maakt, lijkt het helemaal niet zo moeilijk meer. Je moet er maar opkomen.


De bovenste kaart is bewerkt met de doily lace pons van Martha Stewart, een van de favoriete voor veel mensen.

Loes laat op haar blog zien wat zij leuk vind wat je nu op de beurs in Amerika kan zien. Ook wij hebben op de site van reviews zitten kijken wat alle fabrikanten voor moois laat zien, en onze voorkeur gaat uit naar een aantal lijnen.

 De eerste is een lijn van Bo Bunny, namelijk "etceteraxtra". Dit is een papiertje uit die lijn maar het geeft wel een idee hoe die hele lijn is.


Nog een favoriet van ons is Echopark: "victoria garden".  Dit is een lijn die waarschijnlijk al snel in nederland zal zijn, want hij wordt in augustus al uitgedeeld. Heerlijk al die mooie kleuren. Echo park is ook een van de deelnemers op het fairy-tale van Paper & Pictures. Alleen weten wij nog niet met welke lijn ze zullen gaan werken. Truike is op dit moment in Amerika op de beurs en zij zal straks ons waarschijnlijl allemaal veel meer kunnen vertellen. Hou de site van P&P in de gaten voor sneaks.


Nog een favoriet van ons is Glitz met de lijn van Beautiful dreamer. Zij komen met meerdere lijnen uit maar deze is voor ons de leukste. Er zijn ook geweldig veel leuke embellies bij. Supergaaf.


En dan heb je ook nog My Minds Eye, een serie waarvoor wij altijd wel even naar de winkel gaan. Ongeacht wat ze uitbrengen er is altijd wel iets voor onze smaak bij. Onze voorkeur van de six-pags gaat uit naar Paris&CO, het staat op de onderste rij in het midden. Juist de kleuren blauw,bruin, onze ideaalen.


 Prima Marketing is ook altijd wel een favoriet van ons, en deze keer vinden we deze twee lijnen het leukst uit de serie.


Dit jaar hebben ze wel errrrgggg leuke bloemen, we zijn benieuwd of het ook in Nederland te koop zal zijn.


Dan als laatste laten wij jullie nu deze zien. Simply Stories is voor ons  een nieuwkomer, we hebben die jaar al twee maal met papier van hun mogen werken. Onze jaarplanner is daar mee gemaakt en wij hebben voor het SBM een vakantiealbum gemaakt met papier van Simply Stories.  Nu komen ze ook met een schitterende babylijn. super.
Nu vinden we al de material wat ze nu uitbrengen wel leuk.


We zijn benieuwd wat jullie voor een leuks gezien hebben of nog zullen gaan zien.
Van het weekend krijgen wij al wat nieuwe dingen te zien, want Truike komt vrijdag terug uit Chicago met allerlei leuke samples en daar mogen wij als papergirlz alvast mee aan de slag om voor het SBM van october leuke dingen te maken.
En ook de teachers van het fairytale zitten met smart te wachten op al het leuks waarvan zij leuke workshops gaan maken.


Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins

6 opmerkingen:

Heidie zei

wat een mooie kaarten hebben jullie weer gemaakt.

liefs heidie

M@rjan zei

Prachtige kaarten, ik hou ook erg van vintage! Leuke dingen laten jullie, gevaarlijk...!! :)

Groetjes, Marjan

jolan zei

TEtcetera van Bo bunny Is een mooie vintage lijn.. Glits en MME ohw zo mooi. Ook de kerstlijn van Simpel stories is om van te water tanden.
Groetjes jolan

jolande zei

Heerlijk, ik moet weer naar P&P toe hahahaha...heb alleen zo weinig tijd...werken kost zoveel vrije tijd grrr..
Maar jullie kaarten zijn weer top thanks for sharing!!!
Big hig Jolande

loes de groot zei

mooie kaarten weer : )

en inderdaad simpele stories heeft veel mooie lijnen ook die van de kerst vind ik super....... eigenlijk komt er heel veel moois : ) ben heel benieuwd wat truike allemaal heeft ingekocht.....

Je@net zei

Wat een mooie kaarten weer, meiden!
En wat een gave papiertjes had Truike weer voor ons meegenomen, hè!