zondag 3 juli 2011

jaarboek 2011


Vandaag hebben we weer eens tijd gehad om iets voor onszelf te maken. Beter gezegd iets afmaken. Afgelopen zaterdag hebben we onze kaartjes voor het komende Cards Only ingeleverd, dus nu tijd om weer iets te gaan doen aan ons jaarboek.  We hebben vandaag 3 maanden gedaan nl April, Mei, en Juni. Vandaag laten we april aan jullie zien, de andere houden jullie nog even te goed.


Pasen is bij ons in de familie een gezellige paasbrunch bij 1 van de familieleden thuis. Dus dit jaar waren we uitgenodigd bij onze zus. Gezellig aan een mooie gedekte tafel. En jolanda had ook hele leuke doosjes gemaakt met lekker paaschocolaatjes erin voor iedereen.


Doordat het zo'n mooi weer was, waren de voorjaarsbloemen ook al open en hebben we die ook gebruikt voor onze jaarboek. Wij houden erg veel van tuinieren, alleen soms wat te weinig tijd hiervoor. Het jaarboek wordt bekleed met papier van Simply stories. Zij maken zulk leuk scrappapier met een elementen om te gebruiken in een mini-album of op een layout.

Momenteel hebben ze ook een leuke zomerlijn met felle kleurtjes. Aangezien wij toch niet genoeg papier hadden voor het hele album, hebben we wat bijgekocht van die zomerse lijn. Vanaf juni zullen jullie die ook gaan zien. De rest van de winterse kleuren bewaren we weer tot de laatste 3 maanden van het boek.

Het leuke van een jaarboek is dat je over een paar jaar als je het boek door bladert je ziet wat je toen allemaal beleeft hebt.

Het is vandaag ook weer lekker weer geweest, vanmiddag hadden we visite en hebben lekker in het zonnetje in onze tuin gezeten. We zijn zelfs iets verbrand in onze gezicht. We voelen het een beetje jeuken en ons gezicht trekt. Straks als we naar bed gaan onze gezicht maar even lekker verwennen met een hydraterend masker.

De komende weekenden hebben we tijd om heel veel projecten af te maken, We krijgen pas weer papier als Truike terug is uit Amerika. Want ze gaat binnenkort naar de beurs. Dan zien we al het moois wat  de komende tijd gaat uitkomen. En mogen wij daar als een van de papergirls  voor jullie mooie dingen van maken, die we laten zien in het SBM of Cards Only. Dus jullie moeten nog wel even wachten, want het eerste blad met als het nieuws van de CHA komt pas uit in Oktober. Wat zullen die tasjes op onze stoelen gaan slinken, als het goed is.(lol)

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.


5 opmerkingen:

Heidie zei

jullie jaarboek vorderd al lekker. Ik ben momenteel alleen nog maar aan het bijhouden wat we hebben gedaan en foto's aan het maken. de rest moet ik nog allemaal doen.

liefs heidie

jolande zei

Heerlijk om jullie jaarboek weer te zien. Ben zo benieuwd hoe jullie er mee verder gaan!!

Miranda de Groot zei

wat ziet het er geweldig mooi uit
groetjes miranda

M@rjan zei

Ze zien er mooi uit, dat wordt vast een gaaf boek!

Groetjes, Marjan

loes de groot zei

vordert dus al goed! ik vind het er weer super goed uit zien : )
lfs mij