zondag 17 juli 2011

Jaarboek 2011 maand Mei


Vandaag laten we jullie de maand mei van ons jaarboek zien. Want wat wij vandaag hebben zitten maken mag nog niet met jullie gedeeld worden.


 De maand mei in ons jaarboek staat in het teken van moederdag. Zij is toch een belangrijk figuur in onze familie. Ten eerst zonder haar waren wij er natuurlijk ook niet. En zij doet ondanks dat wij niet meer thuis wonen, toch nog steeds dingen voor ons. Zo haalt zij altijd op vrijdag voor ons boodschappen op onze plaatselijke markt. Dit komt omdat wij op dat tijdstip op ons werk zijn. Als wij zelf nog niet gebeld hebben op donderdagavond belt zij op om te vragen of we nog iets nodig hebben. Wij zijn haar hier dankbaar voor.


Verder komt onze moeder uit een gezin van 8 kinderen en zij is de jongste telg. Helaas zijn ze er niet alle 8 meer. Op een van de foto's zie je dat de liefde voor poezen ons niet vreemd is, ook zij was vroeger al gek op deze dieren. Zelf hebben ze geen poes meer in huis lopen , vandaar dat die twee van ons daar kunnen logeren. En dat is handig als wij op vakantie gaan of wanneer we nachtdienst hebben.
Ze gaan dan ook ( tijdens ons nachtdienst )  bij onze ouders slapen zodat ze het niet wereldvreemd vinden die ene keer als wij op vakantie gaan.  Die twee poezen van ons vinden het prima bij hun in huis, en ook onze ouders vinden het leuk.

De laatste paar dagen is het weer niet bijzonder mooi, we hopen dat het snel opknapt want je zal nu maar in je tentje op vakantie zijn/gaan.
We wensen iedereen veel sterkte en veel plezier.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

7 opmerkingen:

Miranda de Groot zei

wat ziet het er weer mooi uit
groetjes miranda

loes de groot zei

ziet er weer super uit wordt wel een heel mooi geheel zo : )

Heidie zei

wat een mooie pagina. En het weer is inderdaad niet echt mooi. Daarom zoeken wij binnenkort de zon maar op.

liefs Heidie

jolande zei

Weer een prachtige pagina in jullie boek, het blijven feestjes om naar te kijken...groetjes Jolande

weitjes zei

Mooie woorden over jullie moeder,en goed dat jullie ze ook uitspreken,ze zal het fijn vinden als ze dit terugleest,en het ziet er ook leuk uit wat jullie weer gemaakt hebben,groetjes Francis

M@rjan zei

Ziet er weer erg mooi uit, dames! Lieve moeder in het zonnetje gezet, zo te lezen verdient ze het!

Groetjes, Marjan

Jacqueline (Sjakkie) zei

Ziet er prachtig uit dames, heel mooi! En wat een lieve moeder hebben jullie, daar mag je heel trots op zijn!
Groetjes van Jacqueline