zondag 10 juli 2011

fairy-tale Paper & Pictures


Ja het Fairy-tale weekend 2011 van Paper & Pictures komt er weer aan. Bij P&P zijn ze al druk bezig met de voorbereidingen hiervan. Er moeten buitenlandse gasten gevraagd worden, workshops bedenken en voorbereiden, locatie regelen en noem maar op. De locatie is allemaal al geregeld en de meeste buitenlandse gasten ook.  Van Echo Park, Pink Paislee en Graphic-45 daar komen de teachers naar het event. Natuurlijk hebben we ook onze eigen teachers zoals Monique, Kim, Loes en Jolanda. Zoals gewoonlijk gaat Monique ook weer de planner maken. Wij hebben al wat gezien wat er gebruikt gaat worden, helemaal te gek.Omdat dit weekend er best wel snel is, moesten wij natuurlijk onze eigen planner van vorig jaar wel snel afmaken.


Monique had een album gemaakt met die mini-albums erin. Zoals je al eerder gelezen kan hebben, hebben wij het boek uitgebreid naar 4 mini-albums, omdat wij de voorbereidingen van het weekend ook in het boek wilden hebben.


Alle Queens kregen een leuke schort met het logo van het fairy-tale. Ze konden zelf hun schort oppimpen. Hier staan we bij een aantal van de deelnemers onze namen op hun schorten te schrijven.
Het is wel ego-strelend als mensen ook jouw naam op hun schort willen hebben. Zaterdagavond was er een make-a-take voor de gasten. Na afloop waren wij best wel moe. Een aantal zitten hier op de trap even bij te komen. Het was ook een hele lange dag voor de medewerkers, maar missen willen we het zeker niet.


Hier staan Marjan en Samantha in de dependance die in het conferentie-centrum is opgebouwd. Zodat de gasten lekker konden winkelen.

Het papier van de planner van 2010 was van My Minds Eye loft and found. Toen we klaar waren met het boek was de hele tafel weer vol met glitter, Mensen die vorig jaar mee deden weten hier alles van.

Truike (van P&P) gaat deze week weer naar de beurs in USA om al het leuks te zoeken en bestellen voor het event en natuurlijk voor de winkel. Het is altijd spannend waar ze mee terug komt. We hebben al een aantal sneaks gezien ern er zitten hele mooie dingen bij. We kunnen niet wachten totdat al het moois weer in de winkel ligt.

Als jullie dit event niet willen missen, moeten jullie je opgeven bij Paper & Pictures. Een groot aantal dames zijn jullie al voor gegaan en hebben een weekend al geboekt. Kijk op de site voor alle gegevens.  We hopen jullie dat weekend mogen te begroeten als Queen, Princess, Dutchess of Lady.
Hou onze blogs in de gaten er gaat iets leuks aan komen op het net.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

Ps voor wie op vakantie gaan, wensen we heel veel plezier en goed weer.

5 opmerkingen:

Heidie zei

ziet er mooi uit die planner. EN bedankt voor de belangstelling voor de kat. gelukkig gaat het al wat beter met haar. het heeft alleen tijd nodig om te herstellen.

liefs Heidie

jolande zei

Ja, ik heb ook zo'n schort met jullie naam erop....en ik kom ook naar het fairytaleweekend...denk dat ik binnenkort mijn nschort maar eens ga pimpen!!!
Groetjes Jolande

M@rjan zei

Leuk hoor! Zo'n boek is altijd leuk om te maken en nog leuker als herinnering.
Het ziet er allemaal goed uit!

Groetjes, Marjan

loes de groot zei

ziet er weer goed uit mijn plannner ligt nog gewoon in het tasje moet nog steeds gevuld shame on me ; ).....

en ik heb er ook weer super veel zin in!
en jullie magnolia kaartje wat een dotje.....

debby4000 zei

Beautiful mini book.
luv
debby