zondag 24 juli 2011

Jaarboek juni

Wat een regenachtige dag vandaag.

Heerlijk om te mogen gaan scrappen. En dat is wat wij dus ook gedaan hebben vandaag

Als eerste laten wij jullie de maand juni van ons jaarboek zien. Deze maand staat bij ons in het teken van onze vader.
In het pakket waarvan we dit album gemaakt hebben zitten veelal donkere kleuren. En aangezien Simple Storie ook een zomerlijn hebben uitgebracht die dezelfde opbouw van papier heeft als de oorspronkelijke lijn alleen met lichtere kleuren, hebben wij deze erbij gekocht voor de zomermaanden.

Onze vader is een schat van een man, die altijd voor ons klaar staat. Hij is dol op zijn volkstuintje waar hij groenten kweekt.
Dus het hele jaar door kunnen wij lekker van ons eigen land eten.


Verder is de grootste hobby van onze vader is zijn oude tractor, hij is lid van een oldtimer club en met die groep gaan ze vaak rondritten maken.  Dit jaar heeft hij nog niet zovaak meegekund omdat hij in mei tijdens een rondrit niet goed geworden is. Dit alles had te maken met een super longontsteking die hij toen had. Gelukkig is het nu 2 maanden later goed met hem, nog wel heeft hij ze oude conditie nog niet geheel terug, maar hij begint steeds meer te doen. Zelfs de arsten zijn tevreden met hoe het met hem gaat en het laatste zal nog moeten slijten.


Gisteren was een soort feestje bij Paper & Pictures, want Truike was terug van de beurs uit Amerika. Zij had veel samples meegekregen, en wij als papergirlz mochten gisteren in de winkel komen uitzoeken waar wij mee willen gaan werken voor het volgende SBM en CO.
De dag ervoor waren eerst de lijnen eruit gehaald waar ze met de fairy-tale mee gaan werken, zodat de dames die hiervoor de workshops gaan maken aan de slag kunnen. 


Als eerste hebben wij gekozen voor Pebbles de serie New Adition. Een leuke roze/bruine lijn waar wij vandaag als iets mee hebben gemaakt. Het is zo goed als af, nog een paar kleine dingen en nog een paar foto's printen want helaas was ons fotopapier op. De deadline voor het SBM is 20 augustus dus het komt wel goed.
De tweede lijn is van Bo Bunny de serie Ectetera. Een van onze favorieten zoals jullie al in ons vorig blogverhaal hebben kunnen lezen. Loes wist dat wij die graag wilden hebben en heeft deze toen vrijdag al voor ons apart gelegd. Loes bedankt !!
Het idee wat hiervan gemaakt gaat worden is ook al geboren en nu nog tijd.


 De derde lijn is van We'r Memory Keepers de serie Sunshine. Leuke kleuren, maar wat hier precies van gemaakt gaat worden is nog niet bekend.
En een kerstlijn krijgen we volgende week want dan moet het binnen zijn.


Nu kunnen we weer heerlijk aan de scrap.

Een fijne vakantie voor diegene die weg zijn of gaan.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins

5 opmerkingen:

Patty zei

Hallo "Scrapping Twins",
Het leek wel Sinterklaas bij P&P, zoveel leuks en bij elk papiertje en frutseltje komt wel een ideetje opborrelen... Ja, deze lijn van Bo Bunny vind ik ook erg mooi, kleuren zijn goed en eigenlijk kun je het voor meerdere onderwerpen gebruiken. Ben heel benieuwd naar wat jullie ermee gaan doen. Succes met al deze Amerikaanse "samples".
Groetjes,
Patty

Anoniem zei

Ziet er superleuk uit meiden!!
En een gelukje bij een ongeluk dat het vandaag regende, toch??? Konden we mooi freubelen, hihihi.

groetjes Marga

jolande zei

Ziet er weer fantastisch uit meiden!!!
En wat een leuke foto's zag ik op Facebook...gaaf!! nieuw materiaal om te scrappen dus!!

Groetjes Jolande

M@rjan zei

Dit zijn weer erg mooi pagina's voor jullie album. En bofferds... verse groente uit eigen tuin dankzij jullie vader!! Fijn dat het beter gaat met hem.

Groetjes, Marjan

loes de groot zei

graag gedaan : ) ik had het toevallig gelezen op jullie bloggie en was blijven hangen en toen de lijn niet werd gebruikt voor de fairytale dacht ik gelijk even noemen.......... ik heb nu eerste lootjes voor het sbm af ......... wil even lekker doorwerken want ga straks nog twee weekjes weg zie jullie misschien zaterdag 20 augustus? ben heel benieuwd wat voor leuks jullie met alle nieuwe spullies gaan maken......

knuf voor beiden