donderdag 14 juli 2011

Lay-out October Afternoon


We hebben afgelopen weekend heerlijk gefreubeld aan dingen voor onszelf. Niets moet alles mag.
Het fijne van het freubelen voor jezelf is dat je niets hoeft te noteren en niet echt hoeft te bedenken van wie is dit of dat. We zijn zelfs heel lui geweest en hebben een lay-out van Wendela uit het laatste SBM nagemaakt. We vonden die lay-out zo leuk, dat we hem hebben nagemaakt. Zij heeft zulke leuke ideeen met papier waar wij zelf eigenlijk niet op komen, vandaar dat we het een keertje geprobeerd hebben om het na te maken.


 De mooie embellies zijn van Jolanda Meurs, zij maakt ze zelf en je kunt ze bij haar bestellen. De roze bloem en creme knoop zijn van haar. Het papier van de lay-out is van October Afternoon the 5th dime serie. Super mooi papier en er zijn veel leuke embellies bij. We hebben al een aantal kaarten meegemaakt en ook wilden we er een LO me maken.


Ook hebben we met gesso gewerkt, lekker smeren op de foto's. Ja het is weer een foto uit onze favoriete serie. Toen we ongeveer een half jaar oud waren heeft een fotograaf een serie foto's van ons gemaakt. Ja dat was toen in die tijd, je had niet allemaal een mooie fototoestel en als je wel mooie foto's wilden huurde je een fotograaf in. We zijn gezegend met een hele leuke serie foto's van die tijd. Deze hebben we natuurlijk allemaal ingescand zodat je het orgineel lekker in je foto-album kunt blijven bewaren.

Van het weekend weer een lekker dagje freubelen want het weer is nou niet bepaald zomers. Dat geeft ons wel meer een gevoel van excuus om binnen te freubelen.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins

7 opmerkingen:

Heidie zei

wat een mooie lo hebben jullie weer gemaakt. En het is inderdaad echt weer om te hobbyen.

liefs Heidie

jolande zei

Het is een prachtige LO geworden dames!!! daar mag je met recht trots op zijn.
En met dit weer moeten er wel hele mooie dingen van jullie verschijnen..

MvM-design zei

Super lo meiden!! en leuke bloemen!!

wendela zei

echt heel mooi geworden!! wat een eer :)

x
wendela

M@rjan zei

Dit ziet er toch weer prachtig uit!

Groetjes, Marjan

jolan zei

hey meiden wat een leuke layout hebben jullie er van gemaakt. twas gezellig vandaag.
xxx jolan

loes de groot zei

mooi lootje : )
en heerlijk inderdaad lekker voor jezelf aan de gang heb ik ook gedaan........ tja nog een weekje en dan druk aan de gang voor het sbm en de fairytale heb er zin in!