woensdag 3 augustus 2011

Samanta is jarig, en weer een preview faitytale 2011


Vandaag is een van de papergirlz jarig namelijk Samanta. Sam van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Dus mochten jullie morgen in de winkel bij P&P komen kunnen jullie haar als nog feliciteren. Voor haar hebben we natuurlijk een leuk kaartje gemaakt. Het papier is van Girls Paperie.
Bewerkt met kant en lint, en een leuke die van Marianne, het vogelkooitje.


 Gisteren zijn we met een paar dames wezen eten ter ere van Sam d'r verjaardag. Het was gezellig en lekker, we zijn bij Tante Loes in Rhenen geweest. We zaten op het terras en het was gisteren heerlijk weer daarvoor.
De dames die ons bedienden hadden begrepen dat Sam jarig was en bij het toetje kwam er voor haar een verrassing. Erg leuk gedaan door het personeel.


 Zoals beloofd weer twee van de 18 classes die op het fairy-tale weekend gegeven worden. De bovenste is van Bo Bunny, Sweet Tooth. De workshop wordt gegeven door Jolanda Meurs. Zij zit ook in het designteam van Bo Bunny. Jolanda gaat hiermee een receptenboek maken.


En foto nummer 2 is een van Glitz, de Beautiful Dreamer. Deze workshop wordt door Monique Jacobs gemaakt en gegeven. Wie het werk van haar kent weet zeker dat het een romantic dreamerbox wordt.

Dus geef je op voor Queen, Princess, Dutches of Lady's en we hopen je dan  in oktober te mogen begroeten.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins

2 opmerkingen:

Heidie zei

wat een mooie kaart hebben jullie weer gemaakt. En de sneaks voor het farytail weekend zien er super uit.

liefs heidie

M@rjan zei

Prachtig! Mooi, die wit/grijstinten.

Groetjes, Marjan