woensdag 6 juli 2011

Magnolia kaartje

Vandaag laten we jullie dit kaartje zien, wat we onlangs een keertje gemaakt hebben. Op ons papergirlsblog vindt je er nog eentje.
De Magnolia stempels hebben we gecombineerd met het Maja design. Schitterend papier met als thema zeilen, zee e.d.

De stempels zijn ingekleurd met distress inkt.

Van het weekend kunnen we weer lekker aan de freubel. We hebben vandaag leuk nieuw papier gekocht van Collections Elements. Supergaaf vinden wij het en daar zullen we jullie geheid iets van laten zien. Heerlijk dat we even een paar weken geen opdrachten hebben, dus tijd voor onze eigen dingetjes. Niet dat het anders niet kan hoor, maar nu hoeft niks en mag alles.
Over een paar weekjes krijgen we het weer druk genoeg als Truike met de nieuwste samples uit Amerika komt. Dus even genieten van deze vrije weken.

Rakker zit in de vensterbank naar buiten te kijken hoe de musjes van het brood smikkelen. Slim is hij eigenlijk niet want de keukendeur staat open en kan zo naar buiten. De laatste 2-3 weken is hij niet echt veel buiten meer, hij is ergens van geschrokken en blijft alleen nog maar in onze tuin. Niet dat het erg is, het is zelfs wel handig. Luna is op stap die gaat gerust verder weg, maar komt gelukkig altijd nog wel terug. Ze krijgen ook pas hun blikvoer als de deur dicht gaat en niet zo als gewoonlijk om 6 uur als wij eten. Hongerige katten komen toch sneller weer terug dan wanneer ze de buikje lekker vol hebben. En onze regel is binnen voordat wij weg of naar bed gaan. Oh hij krijgt het nu in de gaten dat de deur open is. Dus even opletten wat meneer gaat doen.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins

6 opmerkingen:

San zei

Super leuk kaartje weer!

Heidie zei

wat een mooie kaart. Onze kat heeft een ongelukje gehad en moet nu nog 2 weken in een bench blijven. Ze had namelijk een scheurtje in haar bekken. gelukkig gaat het nu beter met haar.

liefs Heidie

jolan zei

Gekke katten.... Lol.
Wat een leuke kaart is dit weer. Over 2 weken komen de nw Maggies?
Enne ik ben benieuwd wat jullie gaan maken met het nw papier
xxx Jolan
ps leuke nw achtergrond meiden

M@rjan zei

Erg leuke kaart in heel mooie kleuren!
Slim om de poezen pas eten te geven als ze weer terug zijn!

Groetjes, Marjan

Jacqueline (Sjakkie) zei

Een heel leuk kaartje en de afdrukjes zijn prachtig ingekleurd.
Groetjes van Jacqueline

Renata van Miltenburg zei

Errug leuk! Papier past perfect bij deze schattige digi en leuk "aangekleed" ook dit kaartje!

Liefs, Renata