woensdag 27 juli 2011

Kaartjes van restjes papier


We zijn erg druk met de items voor het nieuwe SBM ( die komt pas uit in oktober maar wij moeten het inleveren op zaterdag 20 augustus a.s.) dus wat minder tijd om iets voor onszelf te maken.

Maar wij hebben altijd wel een voorraadje kaartjes liggen die wij nog niet geplaatst hebben. Want in Juli hadden wij twee weken geen "verplichte" dingen te maken en zijn we lekker voor onszelf aan de gang geweest. We hebben toen aardig wat van ons "tasjes" opgemaakt. Ook hebben we kaarten gemaakt en de meeste staan al in enveloppen klaar want in de komende 5 weken hebben we aardig wat verjaardagen in het verschiet. Gelukkig hoeven we niet bij iedereen op de koffie, dat scheelt in tijd.

Het kaartje wat wij vandaag met jullie willen delen is gemaakt met restjes die nog over waren. Zo is het mooi opgemaakt. Het papier is van Pink Paislee ( als wij het goed hebben), tijdens het schrijven van deze tekst is Marjan op haar werk en ik weet het niet helemaal zeker meer.
Wat ik wel weet dat het een hele leuke lijn van het voorjaar was en dat we er best veel mee hebben gedaan. De stempel  van het naaigerei is voor ons een nieuwe en die is van Clear Art stamps. Oh zij hebben zulke mooie stempels en ze zijn heel gedetailleerd.  Verder hebben we van PTI de poststempels gebruikt. Dit is zeker een van onze favoriete. Het is jammer dat ze niet in Nederland te verkrijgen zijn en om het elke keer te bestellen in het toch een kostbaar zaakje, want de porto kosten uit Amerika zijn hoog. Wij hebben het met een aantal dames tegelijk gedaan en dan de kosten gedeelt. Dat scheelt wel. Maar het moet wel leuk blijven en je moet het niet te vaak doen.

Heb net de tuin weer onkruid vrij gemaakt en dat geeft toch ook weer een voldoening. En het zonnetje schijnt op het moment weer lekker dus de katten spelen lekker buiten. Dus ik even tijd om te gaan bloggen.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

7 opmerkingen:

Miranda de Groot zei

dat is een hele mooie kaart met prachtig papier
groetjes miranda

jolande zei

Oh wat een mooie kaart hebben jullie gemaakt, ik ben er werkelijk helemaal weg van!!
groetjes Jolande

Inger zei

What a beautiful card!!!
Love that vintage look!!

♥ Hugs, Inger

loes de groot zei

tis weer een poepie : )

debby4000 zei

Love your fabulous card.
luv
Debby

M@rjan zei

Supermooi kaartje, dames!!

Groetjes, Marjan

Anoniem zei

Hoi hoi............hier ook lekker druk bezig inderdaad. Begint allemaal al lekker vorm te krijgen. Bo Bunny is al "op", hihihi. Haapy Days kan ik nog een kaartje uitmaken, dan is het ook klaar. Graphic vult ook al.
Heerlijk hoor al die snoeppapiertjes.

Veel plezier meiden!!!!!

groetjes Marga