zaterdag 13 augustus 2011

verjaardagskaart


Morgen is onze vader jarig, en we hebben natuurlijk daar een kaartje voor gemaakt. Het papier is van Basic Grey. Het is dezelfde  lijn als de twee vorige kaartjes die we jullie hebben laten zien .
Op deze kaart hebben we een stans van Tim Holtz gebruikt, het envelopje. De vlinderpons en de randpons zijn van Martha Stewart.


 In de binnenkant van de kaart zit een envelop van Maya Road, die bestempeld is met stempels van Papertrey Ink. Het papier is beinkt met distress ink antique linen.
 Vandaag laten we jullie weer 2 impressies van 18 workshops zien. Rebecca  Cros van Pink Paislee komt naar het event om deze twee workshops te geven. De eerste is een dubbelblok waarbij gebruik wordt gemaakt van de lijn Mist-A-bles.
Tijdens deze workshop ga je veel sprayen, verven en inkten op deze materialen.  Het lijkt ons helemaal top. Hij zou bovenaan ons lijstje staan.


 De tweede workshop is een enkel blok en daarbij wordt gewerkt met de lijn Nantucket. Het wordt een dubbele Lay-out, wat een beetje romantisch wordt alla Rebacca.
Dus als je jezelf nog niet hebt opgegeven en je hebt er wel zin in, meld je dan aan. Dan hopen we je dat weekend te mogen begroeten.

Hebben jullie het al gezien bij P&P op de site bij de workshops voor de zaterdagen. Er staat een nieuwe bij, die wij helemaal graag willen volgen. Dus wij hebben ons al opgegeven.


Hij wordt gegeven door Wendela, een van de papergirlz. Zij heeft een leuke, aparte stijl van werken. En die willen wij eens graag van dichtbij meemaken.

Met de spulletjes die je op de foto hierboven ziet, ga je die dag mee werken. Lekker romantisch met kant, bloemen, gesso en hier en daar een borduursteek.
Dus als je dat ook leuk lijkt meld je dan aan bij P&P, en hopelijk zien we jullie dan ook. Lijkt ons reuze gezellig.

Nu gaan wij even een paar kaartjes maken met het nieuwe papier wat deze week allemaal bij P&P is binnen gekomen. Teveel om op te noemen maar bijv: My Minds Eye, een nieuwe lijn Authentic enz.
Ga snel kijken want er is veel leuks te vinden daar.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

4 opmerkingen:

San zei

wat een mooie kaart zal jullie vader vast blij mee zijn!

Heidie zei

wat een mooie kaart voor jullie vader. En die sneaks van de workshops zien er super uit.

liefs Heidie

M@rjan zei

Heel mooi, jullie vader zal er trots op zijn!

Groetjes, Marjan

loes de groot zei

het ziet er weer super uit : )
tot zaterdag ; )