woensdag 10 augustus 2011

Rouwkaartje


 Helaas horen bij het leven ook minder leuke dingen. Maar om dan diegene te laten weten dat je aan ze denkt is een kaartje toch altijd weer mooi om te sturen. We wilden een liefelijk kaartje sturen vandaar dat we voor deze kleurstelling gekozen hebben.
Het papier van dit kaartje is van Basic Grey papier samen met veel vlinders is dit onze uitwerking geworden. We hebben de vlinderstans van Marianne en Papertrey Ink gebruikt en de vlinderpons van Martha Stewart.  Deze geeft hele leuke kleine vlinders.  Verder de kaart versiert met een paar bloemetjes en een mooie strik van kreukellint. Sommige kleuren van onze voorraad raakt alweer op, jammer dus dan maar weer een keertje bestellen.


 Verder willen wij jullie laten zien welke workshops door Echopark gegeven worden op het fairy-tale event in oktober. Madison Parker en Jody Hunt van Echopark komen de workshops geven. De bovenste foto is het papier van Victoria Garden en daarmee gaan ze een album maken ( dit is een dubbelblok).  Heerlijk romantisch papier.


En de tweede workshop die ze gaan geven is een enkel blok ( 1,5 uur ) en daarin gaan ze werken met de nieuwe lijn Happy days. Hiermee wordt een stoere eigentijdse dubbele lay-out gemaakt.

Dus als je deze impressie foto's je aanspreekt kijk dan snel op de site om te zien wat er nog meer voor een leuks gemaakt gaat worden. En schrijf je in, dan zien we jullie vast en zeker terug op het superleuke fantatische event in oktober.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

4 opmerkingen:

Inger zei

Wowww such an elegant and beautiful card!!!
Love that calm and clean look!

♥ Hugs, Inger

jolande zei

Wat een prachtig kaartje hebben jullie gemaakt...heel elegant en precies geschikt voor rouwkaartje..
Het echopapier...BLeeeeeé...sorry maar dat is dus echt niet mijn stijl...heb dan ook heel andere dingen aangekruist bij het fairytale weekend!!

Jacqueline (Sjakkie) zei

Wat een prachtig kaartje hebben jullie gemaakt, heel stijlvol!
Groetjes van Jacqueline

M@rjan zei

Lieflijk en mooi is het geworden, chique uitstraling. Een zelfgemaakte kaart voor dit soort gelegenheden heeft een goed gevoel bij de ontvanger.

Groetjes, Marjan