zondag 7 augustus 2011


 Vandaag hebben we de meeste projecten voor het SBM afgemaakt. We moeten nog 1 klein project doen, maar daar moeten eerst foto's voor afgedrukt worden bij P&P. Want daar hebben ze een printer staan waar je verschillende maten mee kan afdrukken. En die maat die we nu echt nodig hebben kan ik niet thuis. Dus dat maken we volgende week nog af. Nu alles nog even beschrijven en klaar zijn we.

Heb gisteravond een kaart voor onze vader gemaakt die volgende week jarig is, jullie moeten dus nog even 1 weekje wachten voordat we hem kunnen laten zien. Maar dat papier wat we gebruikt hadden vonden we ook leuk voor bij deze foto, dus hebben we er een lay-out meegemaakt. De foto die we gebruikt hebben is gemaakt 1966.  We staan met ze tweetjes voor de televisie, en natuurlijk is dat nog zo'n ouderwets model.


Het papier is van Basic Grey. En het zijn allemaal verschillende wit tinten. Het papier is beinkt met Distress ink kleur Old Paper. De bloemen zijn van Prima en uit de winkel van P&P.


De vlinders zijn van een pons van Martha Stewart, en de plakcrystallen van ZVA.

Aankomende week komen heel veel nieuwe leuke dingen binnen bij P&P. Als het goed is komt er zeker wel 4 nieuwe lijnen papier binnen. En als we geluk hebben ook de nieuwe Spellbinders. Die zijn zo mooi de nieuwe, je kan er hele leuke verschillende randen mee maken voor kaarten, lay-outs en boekjes. Hou de nieuwsbrief in de gaten. Afgelopen week is Echo-Park Victoria gardens binnen gekomen.

Foto 5 en 6 van de 18 workshops die gegeven gaan worden op het Fairy-tale event 2011 van P&P


Deze lijn wordt gebruikt voor de workshop Autum in Canvas, en het papier is van American Crafts serie Garden Cafe. Loes gaat hier een prachtig canvas album van maken, waarbij gebruikt wordt gemaakt van verschillende leuke technieken.


Deze workshop is Shabby Black en Basic. De workshop wordt gegeven en gemaakt door Kim. Ze gaat een album maken waarbij de cover een rubber placemat is. Hierbij worden verschillende stempeltechnieken toegepast.

Dus als je zin hebt schrijf gauw in voor het Fairy-tale weekend of dag. Want als je je snel inschrijft weet je  zeker dat jouw programma door kan gaan. Want vol=vol.

Wij zouden het erg moeilijk vinden om een keus te moeten gaan maken tussen al die leuke workshops. Natuurlijk zoeken wij ook wel wat uit, wat we thuis zelf gaan maken. Maar onze keus is nog niet gemaakt, we vinden het gewoon moeilijk om te kiezen.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Heerlijk hoor meiden, van alles al af!!
Fijn dat we deze keer ook zoveel tijd hebben.
Ben benieuwd naar de rest van jullie sneak.

groetjes Marga

Erna zei

Ziet er prachtig uit weer leuke foto ook van jullie samen.
Ik heb even bij het fairytale gekeken en nu zag ik dat graphic 45 er ook was nu ben ik dus aan de twijfel geraakt ik volg namelijk "nooit" workshops ben ik te eigenwijs voor hahaha.
Maar ik denk dat ik toch is even kijk wat ik ga doen.

Groetjes Erna

jolande zei

Wat een geweldig mooie LO hebben jullie er van gemaakt!!

Heidie zei

wat een mooie lo hebben jullie weer gemaakt.

liefs heidie

debby4000 zei

Oh gorgeous, beautiful layout.
luv
Debby

M@rjan zei

Fijn dat het af is allemaal! Jullie Lo vind ik schitterend!!! Heel mooie papierkeus en prachtige bloemen en andere embellishments!

Groetjes, Marjan

Kim zei

Mooie LO meiden!
Ben benieuwd wat jullie gemaakt hebben.....

Lfs!