donderdag 25 augustus 2011

Geboortekaartje


 Dit is een kaartje die we onlangs gemaakt hebben van wat restjes papier. Het papier is van Melissa Frances, 5th Avenue. In de maand april hebben we hier een leuke boekje meegemaakt en daar was nog best wat papier van over. Vandaar een kaartje. Het heeft nog geen bestemming maar die komt vast nog wel.
Van het weekend gaan we weer eens lekker aan de scrap voor onszelf. De projecten voor het SBM zijn ingeleverd en de kaarten voor het CO zijn ook bijna klaar. Omdat wij binnenkort op vakantie gaan moesten wij even doorwerken om ook de kaartjes af te hebben voor het nummer van november.
Ja we was wel even aanpoten maar nu kunnen we een dagje zelf kaarten maken. Waarschijnlijk dat het wel kerstkaarten zullen gaan worden, want dat is ook al weer over een zo'n 120 dagen. Wat gaat de tijd toch snel.


We laten jullie nog 2 leuke impressies zien van de workshops die gegeven gaan worden op het fairy-tale event 2011. De bovenste is van een superleuke nieuwe lijn. Authentique. Jolanda Meurs gaat met deze blauwe lijn leuke kadoosjes met jullie maken.
En de onderste foto is van een workshop gegeven door Lea Albers. Zij gaat met Bella Boulevard een papertrey maken met 6 mini-layouts. Lea maakt mooie clean en simple projecten en dit zal vast en zeker ook weer erg mooi worden. Lekker kleurrijk papier.


Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins

3 opmerkingen:

Erna zei

Prachtig kaartje zeg.
En wat hebben jullie een prachtige bos bloemen zeg niet te zien dat die niet echt is heel mooi.

Groetjes Erna

M@rjan zei

Mooie en chique kaart!!

Groetjes, Marjan

loes de groot zei

mooie kaart weer!!!