maandag 22 augustus 2011

Kaartje Authentique


Hier weer een kaartje gemaakt met het nieuwe papier van Authentique. Het is super mooi stevig papier met leuke embellis erbij. De lijn is er in 4 kleuren. Dit is de blauwe lijn. Het kaartje is gemaakt voor iemand die gisteren haar trouwdag had. Ze was er verrast door, en we willen laten weten dat we aan haar denken.
Ella heeft gewerkt en Marjan is lekker bezig geweest met de kaartjes voor de nieuwe Cards Only. We schieten al aardig op, nog 2 kerstkaarten en dan de beschrijving nog maken en klaar zijn we. Mag ook wel want we gaan over 2 weken op vakantie, we hebben er zin in.Afgelopen zaterdag waren we eindelijk na 8 weken weer eens samen vrij en hebben de kamer een beetje veranderd. De meubels zijn blijven staan alleen de `embellis`gewijzigd.


Op de dekenkist staat ons album die we 3 jaar geleden hebben gemaakt op een workshop bij P&P die gegeven en ontworpen is door Monique. Het is een album in een stevige hoes. In het album is een alfabet verwerkt waarbij een bij elke letter iets verteld en laat zien van je zelf. Erg leuk om gedaan te hebben, maar ook heel veel werk.Dit zijn geen echte bloemen, helaas sinds wij onze nieuwe `kinderen`hebben kunnen we geen verse bloemen op water mee hebben staan. Rakker vindt dat leuk en haalt elke bloem uit de vaas en wil dan water drinken. Terwijl hij in de kamer een eigen Schaal heeft waar water voor hem inzit, elke dag vers.  En hij doet het meest van tijd als jij er niet bij bent. Dan al dat water wat dan de hele dag over je laminaat vloer ligt is ook niet leuk. Dus daarom hebben we een mooie bos staan zonder water. Het is wel van een mooie kwaliteit want je zou bijna het verschil niet zien. Gelukkig laat hij onze planten met rust.

Wilde vanmiddag nog even genieten van het zonnetje. is hij hier weg. Het is bewolkt maar wel benauwd. Rakker zit op het dak van de schuur op uitkijk.

Willen jullie nog boeken voor het Fairy-tale weekend moet je gauw opschieten en zijn al een paar workshops waar nog een paar plaatsje beschikbaar voor zijn, en vol = vol. Er zijn genoeg workshops te doen, maar het zou jammer zijnals die workshop die jij graag wil doen vol is.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins. 

6 opmerkingen:

M@rjan zei

Ja, die schatjes van katjes... ik herken het wel, heb ze ook gehad. Maar inderdaad is die bos erg mooi!
Net als jullie kaart met Authentique!
Leuk om je kamer een andere indeling te geven!

Groetjes, Marjan

jolande zei

Prachtig die huwelijkskaart....en dan jullie inrichting..whow, gaaf hoor!!

Groejtes Jolande

Heidie zei

wat een mooie kaart. en dat van die bloemen herken ik. dat doet onze kat ook.

liefs heidie

jolan zei

Dat ziet er weer gezellig uit meiden. Als ik tijd had kwam ik een bakkie doen. xxx Jolan

loes de groot zei

gaaf kaartje......... en inderdaad super gezellie!

Ateliê Artesanatos da Daninha zei

Oiee!!! Estou te seguindo!!!!!
De uma passadinha no meu blog e participa do sorteio valendo um 1 kit da Hak aviamentos.
Quantos mais amigas vc indicar mais chances vc tem de ganhar!!!!
Beijus!!Daninha
artesanatosdadaninha.blogspot.com