woensdag 17 augustus 2011

Lay-out van Kenia.


 Deze lay-out is gemaakt met foto's van een nicht van ons. Zij is deze zomer voor een werkvakantie naar Kenia geweest. Daar heeft ze meegewerkt in een weeshuis. Daarvan heeft zij foto's op facebook gezet. Wij vonden de foto's van de dieren zo mooi dat we gevraagd hebben om wij die mogen gebruiken. En zie hier het resultaat. We hebben er eerst deze LO meegemaakt en voor de rest gaan we er zeker nog meer iets mee doen. Het papier is van Bo Bunny.

Verder hebben we afgelopen weekend ook nog een kaartje gemaakt voor 2 personen die morgen gaan trouwen. Het papier is van Authentique, een nieuwe papierlijn uit de States. Er zijn 4 verschillende kleuren en wij hebben met de roze lijn gewerkt nl: Uncommon. Het plaatje is gedownload van het net en geprint op papicolor. Verder hebben we de kaart versierd met mooi oud kant en een bloem.
Kijk eens bij P&P in de winkel want er is nog veel meer nieuw en mooi papier met embellies binnen gekomen.


Wij  willen jullie ook nog 2 workshops van het fairy-tale event laten zien. Namelijk Graphic 45. Zij komen met 3 personen naar het event om daar de workshops te geven.
Diane Schultz, Aimee & Charee Filimoehala gaan in een van de workshops iets maken met de nieuwe kerstlijn Christmas Emporium. Waarschijnlijk wordt het een album en deze duurt 3 uur.


Met de volgende lijn, An Abc Primer wordt vast en zekers ook iets leuks gemaakt, wat is nog niet precies bekend.


Hebben jullie zin in een van deze workshops schrijf je in voor het leuke event. Want over een 8 weken is het al zover. We hopen jullie daar te mogen begroeten.

bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

6 opmerkingen:

Heidie zei

wat een mooie lo en een mooie kaart hebben jullie gemaakt.

liefs heidie

jolande zei

Oh die eerste LO met die foto uit Kenia geweldig twins....dit is echt een prachtige LO...

loes de groot zei

jullie zijn lekker op dreef : ) mooi lootje en kaartje hoor!

debby4000 zei

Wonderful layouts, my fave is the first one.
luv
Debby

jolan zei

Leuke layout meiden gaat goed zie ik.... schattige kaart ook.
xxx yoy gauw gr Jolan

Inger zei

Beautiful creations and lovely papers!!
Have a nice weekend!

♥ Hugs, Inger