zondag 27 februari 2011

Lay-out Prima Marketing

Gisteren waren we bij P&P in Doorn en er waren weer zoveel leuke nieuwe spullen binnen gekomen. Wel liefst 40 dozen vol met nieuwe lijnen van de CHA. Wij kunnen heel slecht keuzes maken, want alles is mooi. Nou is Prima altijd wel een favoriet van ons. Nu is er ook een A-4 blok van Prima serie Botanical. Dit is papier met verschillende kleurstellingen namelijk rose-rood, blauw en groen. Wij hebben er een Lay-out meegemaakt met de Perenbloesem. Ja die lente mag van ons komen, dit regenachtig weer ben je zo zat.

Ja kan die A-4 blok voor A-4 lay-outs gebruiken omdat er bij sommige papiertje leuke kaders omheen zitten. Maar je kan er ook mooie langwerpige kaarten meemaken. Dat is een voordeel op de paperpads van 6x6 inch.

De Lay-out is verders rustig gehouden want het papier en de foto spreekt voor zichzelf.
Van Prima zijn er vijf verschillende lijnen binnengekomen met daarbij veel leuke embellies, bloemen en journalingkaartjes.
.
Verders is er hele mooie lijn binnen gekomen uit Zweden namelijk Maja-papier. Dit is erg mooi dik papier wat je ook goed kan gebruiken voor doosjes. Bijna alle lijnen zijn dubbelzijdig. Het zijn heel veel verschillende kleurstellingen. Lijk je dat wat ga dan snel naar de winkel van P&P. Mocht je daar niet toe in de gelegenheid zijn houd dat de site in de gaten, het komt er snel op.
We zijn al weer druk bezig geweest voor de volgende CO, terwijl de nieuwe net bij de abonnees binnen is. Ook hebben we nog wat oude projectjes afgemaakt, we zullen dat binnenkort laten zien op ons blog.
.
Er is in de nieuwe CO een leuk item "schuifkaarten" wil je zien wat wij als Dt-meiden hebben gemaakt en de werkbeschrijving ga dan naar de P&P papergirlzblog.
.
.
.
bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

5 opmerkingen:

Margreet Havinga zei

Meiden,

Dit papier heb ik gisteren niet gezien! Het Maja wel. Deze LO ziet er heel goed uit. Ik moet toch weer eens kijken waar jullie dit papier verstopt hebben in de winkel.

loes de groot zei

wow ziet er weer prachtig uit!!!

Heidie zei

wat een leuke lo. En dat maja papier is zo mooi, heb het al een poosje in huis.

liefs Heidie

Je@net zei

Wat mooi geworden zeg!!
En nieuwe papiertjes, klinkt goed.....binnenkort ook maar eens gaan kijken!

jolande zei

Mooi....wat een prachtig papier trouwens...moet weer naar P&P zie ik wel...

Groetjes Jolande