vrijdag 11 februari 2011

twins zijn jarig.

We waren gisteren jarig, maar helaas voelde dat niet zo. Woensdagmiddag was Ella even in de achtertuin bezig en mochten Rakker en Luna even mee naar buiten voor het eerst. Het was zo lekker zonnig weer. Helaas is Luna ontsnapt en sinds die middag niet meer gezien. We zijn vreselijk verdrietig dat we haar kwijt zijn. Het zijn toch onze kinderen. We hebben heel het dorp rond gelopen wel meerder keren. Overal flyers opgehangen en iedereen die we kennen met een hond, die vooral hier in de buurt wandelen gevraagd of ze willen op letten.

Gelukkig zijn we nu een paar dagen vrij, dat hadden lekkere vrije dagen moeten worden, waarin we lekkere hapjes en taarten konden bakken voor onze verjaardag en als er nog tijd over was scrappen voor het nieuwe SBM. Maar daar staat onze hoofd nu helemaal niet naar. We krijgen heel veel lieve mailtjes en sms-jes van de DT-meiden om ons een hart onder de riem te steken, dat doet ons heel goed. We hopen dat ze snel terug komt, want Rakker vind het ook niet leuk zo alleen thuis. Ze zijn ook pas 10 maanden oud, en hebben al die tijd samen bij ons door gebracht.
Dit is een armband die Ella kado heeft gehad gisteren van Marjan. Marjan heeft oorbellen gehad van Ella.

Rakker en Luna vinden snijbloemen erg leuk, vooral vanwege het water wat in de vaas zit. Daarom hebben we van onze zus en moeder hele mooie zijden tulpen met diverse takken gehad. Dit hebben ze onlangs ook wel een keer omgegooid, maar dan ligt er alleen schelpenzand op de grond met de bloemen, maar geen water. Ook hebben we nog een nieuw huisnummer bord voor bij de voordeur gekregen, omdat we afgelopen jaar `verhuist`zijn. Van onze zus hebben we ook nog 2 nestabilities gehad en gebakbordjes en nog vele andere kadootjes, van onze broer geld gehad wat we gaan gebruiken voor een nieuwe stereotoren.


Deze gemoffeld zilverkleurige lantaaarn hebben we kado gekregen. We vinden hem en de andere kado's erg mooi. Hartelijk bedankt hiervoor meiden.
Vanochtend waren we bij P&P om daar te trakteren voor onze verjaardag. We hadden hier eigenlijk geen zin in, maar de meiden wilde hebben dat we toch even kwamen, want we zijn er in goede en slechte tijden voor elkaar. Monique en Kim waren ook speciaal naar de winkel gekomen om ons te steunen. We kregen van allebei een leuk kado, dank je wel meiden.
We hebben ook erg veel kaarten gekregen van de meiden van DT. Volgende week zullen we die op de foto zetten en ze jullie laten zien. Dank je wel voor die lieve kaartjes.
Wij zijn gelijk met onze moeder jarig. Dit kaartje hebben we voor haar gemaakt.
Het papier is van Kaiserkraft.

We vinden het erg lief papier en hebben er lekkere chocolaatjes ingedaan. Alleen zijn we gisteravond niet op haar verjaardag geweest, omdat we thuis wilden zijn als Luna misschien zou komen aanlopen.

Helaas is Luna nog niet thuis, maar we blijven hopen dat ze zeer snel thuis komt.
We hopen dat jullie allemaal voor ons duimen dat ze snel weer bij ons thuis mag zijn. We weten wel dat ze er nooit meer naar buiten mag, want dit willen we niet nog een keer meemaken.
Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.


11 opmerkingen:

Kelly zei

Nog gefeliciteerd met jullie verjaardag! Jullie hebben mooie kado's gekregen, maar het zou een nog mooier kado zijn als Luna weer thuis zal komen.
Wat sneu zeg dat ze weggelopen is. Ik ga heel erg hard voor jullie duimen dat jullie kleine meid er snel weer is en samen met haar broertje lekker binnen kan spelen.
Sterkte meiden!

Liefs

Heidie zei

Nogmaals gefeliciteerd met jullie verjaardag. En de duimen draaien hier in de hoop dat Luna heel snel weer terug komt.
heel veel sterkte.

liefs heidie

Patty zei

Alsnog gefeliciteerd met jullie verjaardag ! Ik heb zelf ook katten gehad die echt deel uit maakten van het gezin en ook die van mij zijn wel eens weg gelopen... je voelt je zo leeg en machteloos. Ik hoop voor jullie dat ze de 'grote wereld' snel voor gezien houdt en weer bij jullie thuis komt. Ik denk aan jullie en wens jullie veel sterkte.
liefs,
Patty

weitjes zei

Hoi Meiden,nog van harte.Wat rot voor jullie van de poes,weet precies wat het is,mijn poes heeft dit ook een keer gedaan en is uiteindelijk vier dagen weggeweest.Bij ons heb je een stichting waar je het ook kan doorgeven als je beest vermist is en dan helpen ze je(hopelijk is dat er bij jullie ook)Die van ons zat uiteindelijk ongeveer honderd meter van ons huis,angstig te wachten in de bosjes bij het kerkje en gevonden door een tip van de buurvrouw,dus hou hoop,blijf vragen ,en ze heeft het zo goed bij jullie dat ik hoop dat ze vanzelf weer op huis afgaat,dat ze een geurtje herkent of iets .Heel veel sterkte en ik hou mijn fingers crossed dat ze snel bij jullie terug is.Liefs en groetjes,Francis(moeder van Aidan)XXXX

M@rjan zei

Van harte met jullie verjaardag! Jammer dat er zo'n domper op kwam door het weglopen van een van de twee poesjes. Hopelijk komt ze snel terug!
Maar jullie wel erg leuke dingen gekregen en ook nog een mooie kaart voor jullie mams gemaakt.
Sterkte meiden!

Groetjes, Marjan

loes de groot zei

nog een keertje heel veel sterkte............

lfs mij

majo zei

He wat vervelend, Ik weet hoe het voelt. Sem is ook weg gelopen, maar die is na 3 weken terug gevonden. Dus houd moet. Enne Ik hoop dat ze snel weer terug is . Groetjes Majo

Lea zei

Hoi meiden,
Wat een vervelend nieuws, snap dat jullie geen zin hebben om zo je verjaardag te moeten vieren.
Maar toch nog van harte gefeliciteerd! Heel veel sterkte toegewenst en laten we met zijn allen hopen dat Luna gauw weer thuis komt.
Liefs Lea

anja zei

alsnog van harte me tjullie verjaardag en ik hoop dat als ik dit schrijf dat jullie luna weer thuis is.
liefs anja

Jacqueline's Weblog zei

Gefeliciteerd met jullie verjaardag, alsnog. En wat naar om te lezen dat Luna weg is. Ik hoop dat ze snel terug komt, wat vreselijk!
Liefs van Jacqueline

Renata zei

Allereerst nog gefeliciteerd met jullie verjaardag!! Wat een naar nieuws zeg, ik ga duimen dat Luna weer snel terugkomt bij jullie. Succes ermee.......
Liefs, Renata.