woensdag 23 februari 2011

Tuin tasje

Dit tasje hebben we vorig jaar al een keer gemaakt, maar nog steeds niet aan jullie laten zien. En aangezien we van het weekend de laatste dingen voor het SBM hebben afgemaakt en wij jullie niets nieuws te laten zien, dan maar iets uit de oude doos.
We hopen aankomend weekend weer lekker voor onszelf te kunnen scrappen, want volgende maand hebben we weer een aantal verjaardagen. Wij maken alles vast klaar en zetten de kaartjes dan klaar in een envelop, dan kunnen ze zo op de bus gegooid worden. Het is een truc die we van een tante hebben overgenomen.
En natuurlijk beginnen we ook vast aan een deel voor het CO, want anders moet alles weer op het laatst. En daar houden we niet van.

Dit harmonica-tasje is gemaakt van Bo Bunny cardstock en dessinpapier de serie Sophie Bouquet. Het is de lijn van vorig voorjaar, leuk met al die bloemen erop.
Dit tasje hebben we ook nog een keer gemaakt voor een famielid en toen moest iedereen op een kaartje zijn wens schrijven voor het feestvarken.
Zo zie je maar je kan het voor allerlei doeleinden gebruiken.

In het tasje hebben we allemaal kaartjes gestopt, waarop foto's verwerkt zijn van de make-over van onze voortuin.
Nu is het momenteel koud buiten en bloeit er weinig, zelfs de bloembollen komen nog niet echt uit de grond. Op dit moment sneeuwt het zelfs een beetje.

Hier zie je een paar van de kaartjes, op elk kaartje een stap van het veranderen van de tuin.
.
Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins


4 opmerkingen:

Heidie zei

wat hebben jullie weer een mooi tasje gemaakt.

liefs heidie

loes de groot zei

ziet er weer super uit!

Miranda de Groot zei

dat ziet er heel mooi uit

M@rjan zei

Wat een mooi bewaartasje met mapje erin!
Slim om vooruit te werken, probeer ik ook te doen. :0

Groetjes, Marjan