zondag 20 februari 2011

Nina jarig

Vandaag is een van onze dt-meiden jarig, namelijk Nina. Wij hebben voor haar kunnen zingen omdat we hebben elkaar vandaag gezien in de winkel bij P&P.
Het was namelijk inleverweekend van het dt-werk voor het SBM.

Deze kaart hebben we voor haar gemaakt met papier van Pink Paislee, de serie Parisian Anthology. Het is een lijn waarbij figuren in een glanslaag op het papier zitten. En deze kan je schitterend bewerken met Distress Ink, en dat is wat wij gedaan hebben. Het papier hebben we met 3 kleuren Distress Ink gepoetst. De stempel in het midden is van Glitz en is met clear embossing poeder bewerkt.

Toen we vandaag na een dagje helpen bij P&P thuis waren en even op de bank naar de tv zaten te kijken, moest onze poes Rakker ook tv kijken. Hij zit wel vaker te kijken maar dan altijd van een afstand en vandaag wilde hij echt alles van de tv pakken.
Het is wel zo'n lekker ding en onze grote vriend.

Wij willen Jolande bedanken voor haar stempels van Unity, die we gekregen hebben omdat we haar gesteund hebben bij haar wedstrijd om designmember te worden. Ze heeft gewonnen en wij willen haar daar van harte mee feliciteren. Succes Jolande!!
We zullen snel een leuk kaartje maken en deze op ons blog plaatsen.

Van Heidi hebben we onlangs een award gekregen, van harte bedankt. We hadden nog geen tijd gehad om deze award te plaatsen. We geven de award aan iedereen die hem verdiend heeft, en dat is een hele lijst.

.

Kijk ook eens op ons Papergirlzblog.


Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins


4 opmerkingen:

Tessa zei

Hoi, wat leuk dat je op ons blog bent geweest.
Wij vonden het ook heel gezellig en hebben weer flink ingeslagen. Wat een prachtige winkel.
groetjes
Tessa & Anke

Heidie zei

Die award hebben jullie echt verdiend.
wat een mooie kaart hebben jullie weer gemaakt. en wat een schitterende foto van Rakker. Ik was afgelopen vrijdag in Doorn en heb ook lekker geshopt.

liefs Heidie

jolande zei

He wat heerlijk om zo'n mooi kaartje te krijgen met je verjaardag.....ben 6 april jarig hihi;)

M@rjan zei

Schitterend kaartje, mooi gedaan met de inkt!
Leuke foto van jullie poes!

Groetjes, Marjan