woensdag 16 februari 2011

Leuk nieuw papier van My Minds Eye

De eerste nieuwe papiertjes van de CHA komen al weer in Nederland aan. Bij Paper & Pictures is de nieuwe lijn van My Minds Eye al te koop. Het loopt zelfs zo snel dat er alweer een nieuwe order naar de States is.
Er zijn in de serie Stella & Rose 4 verschillende lijnen.
Het eerste kaartje is gemaakt met "Hattie". Dit is een leuk mannen/jongenskaart geworden. Er zijn ook heel veel leuke embellies en stempels bij deze 4 lijnen.

De tweede kaart is gemaakt van de serie: "Mabel". De dollie op deze kaart is een stempel van MME die geembost is en daarna verfijnd uitgeknipt.

We zijn nu met het laatste items bezig voor het nieuwe SBM, en het vordert al lekker. Goh als al dat nieuwe papier in de winkel ligt, dan voel je je net een klein kind in de snoepjeswinkel.
.
Vorige week waren wij jarig en dit zijn alle kaarten die we gekregen hebben, het zijn er meer dan 40. Iedereen van harte bedankt voor de lieve woorden en leuke kaartjes.

Ook willen we iedereen bedanken die met ons meegeleefd hebben tijdens de vermissing van Luna. Gelukkig is ze alweer een paar dagen thuis en weer helemaal gewend. Ze wil wel graag naar buiten maar helaas ze heeft huisarrest totdat we een oplossing hebben gevonden waardoor ze wel naar buiten kan maar dan alleen binnen de beschutting van onze tuin.
.
Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins5 opmerkingen:

M@rjan zei

Twee heel mooie kaarten! De eerste is inderdaad een echte mannenkaart. En wat een berg kaarten kregen jullie, zeg!
Fijn dat Luna weer bijgekomen is van haar avontuur. Een oplossing bedenken lijkt me best lastig, je kunt moeiljik je tuin overkappen.
Succes daarmee.

Groetjes, Marjan

Heidie zei

wat een mooie kaarten. en misschien een optie om een tuigje te halen voor de katten. Kun je ze aan een lijntje naar buiten doen als jullie er bij zijn. Wel heerlijk dat ze er weer is.

liefs Heidie

MvM-design zei

Mooie kaartjes meiden! en ik ben blij dat ze al weer helemaal gewend is ;-)

loes de groot zei

wat weer een gave kaartjes : )
blij om te horen dat ze alweer zo goed gewend is.....

misschien tot zondag???
lfs mij

jolande zei

Hallo Twins,

Prachtig werk weer!!! maar even iets anders..

Dank je wel voor je stem op mij...in mijn strijd om de winnaar te worden in de Amerikaanse wedstrijd. Ik had beloofd dat ik onder de stemmers een aantal unity stempels zou verloten...bij deze zijn jullie er een van.
Stuur ajb je adres naar jolande9909@hotmail.com en ik zorg dat je stempel zsm naar je toe komt..
enne bedankt voor het stemmen;)
Groetjes Jolande