zondag 6 februari 2011

Jaarboek en Cha 2011

Op 8 januari gaf Lea een hele leuke workshop bij P&P, en wij hebben dat pakket ook besteld. Het is een jaarboek waar 12 Layouts van 8x8 inch in kunnen van elke maand een. Het is een nieuwe lijn papier van Simple Stories van MemoryWorks.

Dit is de kaft geworden, versierd met een stoere handvat en lieve bloemen.
De eerste pagina in het boek is Our Life met een foto die genomen is op ons laaste Papergirlzdag vorig jaar september. Meestal hebben we geen foto's waar we allebei op staan, daar heb je dan altijd iemand anders voor nodig.

Gisteren hebben we onze nieuwe papier gehaald bij P&P als Dt-leden. Natuurlijk is het dan altijd erg gezellig, want je ziet dan gelijk weer een aantal leden die ook komen. Nadat we onze papiertjes hadden uitgezocht zijn we met een aantal lekker wezen lunchen. Jammer Jolan dat jij niet mee kon, volgende keer spreken we een later tijdstip af zodat jij ook mee kan.
's Middags zijn we nog even wezen shoppen bij Martha in Langbroek. We hebben daar zo mooi breigaren gezien om een leuke sjaal van te breien.


Het is een sjaal die je leuk over je kleding kan dragen. Niet een sjaal voor de winter buiten. Ella is gelijk gisteravond begonnen met breien. Ook hebben we heel mooi haakgaren gekocht om zelf doilly's te gaan haken. Zodra dat af is laten we het jullie zien.


Dit zijn onze papiertjes voor het nieuwe SBM. Erg leuk om tussen die mooie papiertje te mogen snuffelen. De bovenste is van TPC, en het idee wat we er mee willen gaan maken is al geboren.

Dit papier va Bo Bunny serie Time dat stond op ons verlanglijstje. Hiervan gaan we zeker iets heel moois maken en we beginnen daar vandaag mee, jullie moeten wachten tot het volgende SBM om te zien wat het geworden is.


Deze foto wilde niet goed uploaden. Maar jullie kunnen wel zien wat het is. Wij vonden dit papier erg leuk vanwege de kleurtjes. Wat we hier mee gaan doen dan moet nog komen, maar we hebben 3 weken de tijd, dus dat zal best wel lukken.
We wensen alle Dt-leden veel succes met hun nieuwe papiertjes.
Op ons Papergirlzblog hebben we ook een leuk geboortkaartje geplaats, ga daar eens een kijkje nemen.
Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins


8 opmerkingen:

M@rjan zei

Dat boek ziet er gaaf uit, zeg! De sjaal trouwens ook, ik zag toevallig net zoiets in een handwerkwinkeltje hier. Veel plezier met jullie nieuwe projecten!

Groetjes, Marjan

Lea zei

Hoi Twins,
Leuk jullie album! En die sjaal is helemaal te gek, zou je het mij kunnen uitleggen hoe het moet? Of is het een kwestie van speciaal garen kopen ?
Hoor het graag.. Enne leuk he, al die nieuwe spulletjes? Hier ligt ook van alles te wachten. Gewoon zonde om er de schaar in te zetten, maar dat gaat toch echt straks gebeuren.
Groetjes Lea

scrappingtwins zei

Het is wel een speciale garen waarmee je gaat breien. Je zet 7 steken op en die brei je de hele tijd op en neer. Gewoon een rechte steek. Op een bepaalde manier pak je een deel van de draad op. Het breigaren is ong 2-3 cm breed en daar pak je een klein stukje van en de rest blijft eraan hangen, Vandaar die schulpranden die je ziet

jolande zei

Hmmmm bo bunny ...yumyum.
Maar die sjaal is ook prachtig....
Ben benieuwd wat jullie allemaal gaan maken met die nieuwe papiertjes.
Groetjes Jolande

Heidie zei

leuk album is dat he. Ik heb hem ook gekocht. moet hem alleen nog inbinden. en wat een schitterende papiertjes hebben jullie uitgezocht.

liefs Heidie

MvM-design zei

heyyyb die sjaal gaat supers worden!! En jullie hebben mooi papier uitgekozen meiden!! ;-)

Nathaly zei

Dag dames, heel leuk boekje. Ik ben gek op boekjes! Nathaly

jolan zei

Hey meiden.... wat een gave pampiertjes zaten er bij! Hi, hi tis dat ik al aan mijn max. zat maar ik had best nog wat gewillen. En tja Jolan vond het idd errug ongezellig en wil wel heel graag mee de volgende keer. xxx Jolan