woensdag 2 maart 2011

Uit de oude doos.

Vorige week waren we op zoek naar iets en kwamen toen een paar kleine projectjes van P&P tegen. Deze die we jullie vandaag laten zien is gemaakt door Paulien vd Bosch, en nu hebben we die eerst maar eens gemaakt. Het is papier van Kaisercraft.
Deze kaart is voor iemand die wel een opsteker kon gebruiken. We hopen dat die dame snel weer een leuke nieuwe baan zal vinden.

Superleuk papier en de sketch van de kaart is ook prachtig. Daarbij hoorde ook de tag, die je als volgende foto ziet.
Er waren nog wat restjes over en daar hebben we nog een kaartje meegemaakt. Maar deze moeten jullie nog even tegoed houden. Want die kaart is vandaag op de bus gegaan voor een dame die zeer snel jarig is. Dus van het weekend zullen we die kaart ook laten zien.


En als jullie zin hebben in een leuke give-away ga dan snel kijken bij Loes. Zij verloot een superleuk pakketje van Tilda papier. Zij maakt zulke mooie lay-outs en kaartjes die jullie allemaal kunnen bewonderen in het SBM en CO. Ook die mensen die lid zijn van het membership van P&P kunnen regelmatig van loes d'r LO genieten.
Dus laat een leuk berichtje bij haar achter en zet de blogcandy op je eigen blog.

Hebben jullie al bij Paper and Pictures op de site gekeken. Alle nieuwe spulletjes die al binnen zijn gekomen staan al op de site. Neem snel een kijkje want het is zo leuk, dat het al weer op is voor je het weet.


Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins

4 opmerkingen:

Renata zei

Lieve meiden, ik vind jullie blog altijd super om langs te komen. Daarom heb ik voor jullie een blogaward en hoop dat jullie deze willen hebben. Op blog kun je de award weghalen!
Liefs, Renata.

Heidie zei

wat een schitterende kaart hebben jullie weer gemaakt. En ik ga snel even bij Loes kijken.

liefs Heidie

M@rjan zei

Wat ik hier zie spreekt me erg aan! Kaart en tag, voor wie het ook is... HEEL mOOI!!

Groetjes, Marjan

jolan zei

een "golden oldie" maar super leuk.
tot zaterdag..... (offe toch maar vrijdag tasje spullen halen. Lol)