woensdag 5 december 2012

Kerstkaarten


Ook vandaag nog een keer kerstkaarten. Ja dat komt natuurlijk omdat wij er zo'n 120 gemaakt hebben. En aangezien wij het niet leuk vinden om elke keer eenzelfde kaart maken hebben wij veel verschillende gemaakt.
De bovenste is gemaakt met een die van Sizzix, het is een oudje maar hij blijft leuk. 2 Lagen van papier van bewerkt met een embossingfolder en de cuttlebug. Samen met een leuke tekst is er weer een kaartje klaar.


De tweede kaart is gemaakt met een stempel van Papertrey Ink van vorig jaar. Maar het blijft een superleuke kerstboom. De stempel is bewerkt met 3 kleuren distress markers en daarna is de stempel op papier gezet. Het hertje is gestanst met dies die bij dezelfde stempels horen. Daaronder hebben we kreukellint zelf gekleurd met distress stain.

Nog een keer zullen jullie een kerstkaart gaan zien en dan zijn ze allemaal toch wel op de post.
En dan weer heerlijk aan de andere kaarten beginnen. Want onze voorraad is toch aardig geslonken. We hebben we al een paar nieuwe gemaakt maar vanaf volgende week gaan we die jullie laten zien.
We moeten nog wel wat kerstversiering maken, zijn nu druk bezig met het haken van kerststerren. Superleuk en best wel makkelijk. Al zitten er ook wel wat moeilijkere in het boek.

Volgende week gaan we heerlijk groenworkshoppen bij Paper & Pictures. Truike heeft dit altijd gedaan voordat ze P&P begon. Ze heeft ook meerdere boeken hierover geschreven. Er zijn nog een paar plaatsjes over kijk even bij haar op de site.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

1 opmerking:

M@rjan zei

Erg leuk! Jeetje, .. 120 ??? Dat doe ik jullie niet na.