zondag 23 december 2012

kaarten

 
Hallo nog 2 nachtjes slapen en dan is het kerst. Vandaag hebben we alvast de kersttaart gebakken, zodat hij goed kan afkoelen en we hem morgen kunnen versieren met marsepein.(foto volgt nog)
Ook hebben we de kadootjes ingepakt en kerstlabels erbijgemaakt.
De mandjes voor als kadootje bij de kersttafel zijn klaar.
 
Dus alles is klaar en na de kerst kunnen we  weer lekker andere dingen gaan freubelen. Heerlijk daar hebben we zeker weer zin in. Zodat we ook lekker kunnen gaan spelen met onze nieuwe stempels van Stampin-up.
 
Hierboven nog de laatste kerstkaart die we jullie laten zien. Deze hebben we gemaakt van jute, wat we aan elkaar genaaid hebben met de naaimachine. Bovenin een pocket met daarin een label waar we de kerstwensen op konden stempelen.  Deze kaarten zijn voor onze familie bedoeld.


Verder hebben we jullie deze kaarten nog niet laten zien. De bovenste is gemaakt van papier van MMY. en de stempel is van Glitz. Het is een mannenkaart, geen tierlantijntjes, alleen wat twine en plakparels.

 
Deze kaart is ook van MMY. En van wie de stempels zijn dat weten we niet meer, zijn al heel lang in ons bezit. We hebben ze gestempeld en ingekleurd met verschillende kleuren distress markers.
De tekststempel is van La blanche.

Aankomende 2e kerstdag hebben we geen verplichtingen en gaan we lekker ons vakantie-album afmaken. En het album vanhet Fairy-tale 2012 van It's cold outside baby. Met prachtig papier van Authentique.
Zodra deze af zijn, zullen we jullie er nog wat van laten zien.

Voor diegene die morgen nog moet werken (ella wel, maar marjan werkt nooit op maandag dus die heeft mazzel) werk ze, en geniet van de kerstdagen.
En bij Ella zal het nog heel druk zijn, want het is altijd een gekke huis aan het eind van het jaar in de apotheek. Vooral dit jaar, omdat volgend jaar de eigen risico van de verzekering verhoogd wordt naar 350 euro. Daarom gaan de mensen die nu hun eigen risico al vol hebben nog gauw de medicijnen halen (hamsteren). Ook zijn er veel mensen ziek momenteel, verkoudheid en er heerst een stevige buikgriep, dus dan hebben we het ook veel drukker.

Bedankt voor het kijken op osn blog, groetjes de twins.

2 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een prachtige creaties weer, erg mooi gemaakt. Ben benieuwd naar de kersttaart.....dat wordt vast weer smullen.
Fijne kerstdagen en geniet ervan!

Miranda Slagboom-de Groot zei

Heel erg mooi.
Fijne feestdagen.
Groetjes Miranda