zondag 2 december 2012

kerstkaarten maken met onze moeder


Onlangs hebben we de laatste kerstkaarten samen met onze moeder gemaakt. Alles is klaar en zelfs al geschreven. Ja wij zijn vroeg dit jaar. Deze week gaan de kaarten voor het buitenland al op de post, zodat we zeker weten dat ook zij de kerstkaarten voor de kerst 2012 zullen krijgen.

Vandaag laten wij deze kaarten zien, ze zijn gemaakt met nestabillities. Het zijn  wel dubbele kaarten, we hebben ze aan elkaar gemaakt mbv "een bruggetje". Het papier is van Kaisercraft.
De die van de kerstster is van Papertrey Ink. Tim Holtz heeft er nu ook een maar wij hadden we al van vorig jaar. Dus mochten jullie de die leuk vinden, je kan ze ook in nederland nu krijgen.
De stempel op de tweede kaart is van Different Colors. Ook zij hebben leuke tekststempels voor de kerst en ze zijn in het nederlands. Sommige mensen vinden dat nu eenmaal prettiger.


We hebben zo mooi alle restjes opgemaakt, en nu hebben we nog 2 nieuwe lijnen gekocht anders kunnen we in het voorjaar niet opnieuw beginnen met de kaarten voor 2013.

Ons weekje vrij zit er helaas al weer op, veel te snel gegaan. Maar ja dat heb je ook als je zoveel leuke dingen wilt doen.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.


4 opmerkingen:

Inger zei

Both your cards are gorgeous!!
Beautiful colours and details!

♥ Hugs, Inger

M@rjan zei

Ja, time flies.. Maar de tijd is vast wel besteed, in ieder geval is dit een prachtige kaart!

jolande zei

prachtig meiden, de kaarten zijn weer fantastisch...hopelijk sta ik ook op jullie verzendlijstje???

Je@net zei

Wat een mooie kaaarten. Fijn ook om alles op tijd af te hebben!