woensdag 26 december 2012

2de kerstdag 2012


Ja de kerstdagen zijn bijna weer om, wat gaat de tijd snel als het gezellig is.
Gisterenmorgen zijn we bij onze broer op de koffie geweest en hebben we kadootjes uitgepakt, en 's avonds hebben we bij ons gegeten. Het was een leuke en smakelijke dag geweest. De foto hierboven is de taart die wij zelf gemaakt en versierd hebben. Helaas is hij nu helemaal op.


Vandaag is het alweer 2de kerstdag en ook die is bijna om. We zijn een beetje creatief geweest. Niet zoveel als we in eerste instantie van plan waren, maar het is goed zo. Het moet geen moeten worden want dan lukt niets.
Het project wat we vandaag afgemaakt hebben is "baby it's cold outside" van het Fairy-tale event 2012. Met papier van Authentique heeft Truike ( van P&P ) een superleuk album gemaakt.


Hier een kleine impressie hoe het eruit ziet. Het album is gemaakt van notaris enveloppen. Superleuk idee en er passen veel mooie grote foto's op en in de enveloppen.


Het papier is echt papier voor winterse foto's. En aangezien we de laatste jaren mooie sneeuwfoto's gemaakt hebben konden we dit album zo vullen met prachitge foto's. het was zelf moeilijk om te kiezen wat we zouden gaan gebruiken.


Het album bestaat uit zwarte en ecru enveloppen het het papier heeft een mooie tint groen. Verder heeft het ook geen kleur meer nodig. De foto's hebben we aan de randen opgeschuurd voor een verouderd effect.

 
Nu nog even lekker bankhangen voor deze dag want morgen gewoon weer aan het werk.
Maar mochten jullie niets te doen hebben, bij Paper & Pictures zijn leuke workshops te boeken
tijdens de tussen ballen en bollen week, kijk even op hun site.
Verder zijn er ook weer leuke groen workshops te boeken, ga snel voordat de plaatsjes vol zijn.
 
We wensen jullie nog een fijne dag toe en bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins
 
 

2 opmerkingen:

Je@net zei

Oooh, die taart ziet er wel errug lekker uit. Kan me voorstellen dat ie zó op was! En wat een gaaf album, heel leuk geworden!

Inger zei

Lovely cake and gorgeous album!!
Best Wishes for 2013.
Happy New Year!

♥ Hugs, Inger