zondag 9 december 2012

Authentique kaarten.


De kerstkaarten zijn klaar en geschreven, dus nu weer even tijd gehad om andere kaarten te maken. Deze hadden we 2 weken geleden al gemaakt, en vandaag zijn we wel weer bezig geweest met kerstversiering. We hebben een kerstkrans van hout en verstilde grijstinten gemaakt, en wat leuke dingen voor bij de kersttafel. De krans zullen we deze week laten zien, de kersttafel versiering daar moeten jullie nog even opwachten, anders kan de familie het al zien. Jullie krijgen het wel te zien als het kerst is.

 
Het herfstkaartje is gemaakt met papier van Autentique. De stempel van de bloem is van Hero arts.
Heb de bloem 2x gestempeld, 1x maal op dessinpapier en 1x maal op muziekpapier. Die is wel een slag kleiner uitgeknipt. 
 

 
Het tweede kaartje is ook een herfstkaartje met allemaal bladeren gestempeld direct op kaartstock, en andere op aquarelpapier. De stempel is rechtstreeks gekleurd met de distressmakers en dan gestempeld op het aquarelpapier. Dan krijg je leuke kleureffecten als je verschillende kleuren stiften gebruikt. Je begint met de lichtste kleur op de stempel aan te brengen, en dan steeds donkerder maar ook steeds minder plekjes kleuren.


Er is weer heel leuk papier binnen gekomen bij Paper and Pictures. Het is van Teresa Collins genaamd Now & Then. Super mooie stevige kwaliteit papier met mooie afbeelding. Je kan met combineren van de papiertjes verschillende stijlen kaarten maken.

 
De andere lijn die deze week binnen is gekomen is is van Litlle Yellow Bicycle gemaand Winterings.
Hele mooie kleuren blauw, bruin en ecru. We kunnen niet wachten totdat we tijd hebben om er wat mee te maken.
Ook zijn er hele mooie stempels binnen gekomen van Tim Holtz voor de nadere valetijn en pasen. Super mooie verschillende stempels  oa vlinder, paaseieren, hartje met love. De stempels zijn ong 5x5cm groot. Dus zeer geschikt voor kaartenmakers. Kan helaas nog geen plaatje laten zien of door linken, maar zodra het in de website staat bij p&p laten we het nog zien.

Geniet allemaal nog even van dit weekend. We moeten nog ong 2 wekene werken en dan is het bijna kerst.

Heb je nog tijd vrijdagavond en wil je graag een mooie windlicht met een verstilde grijze kerstkrans maken dan zijn er nog een paar plaatsje bij P&P voor de workshop. Heb je zin en tijd ga dan snel boeken. Wij gaan zeker vrijdagavond lekker genieten van lekker freubelen bij P&P.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

2 opmerkingen:

Je@net zei

Ja, wat een mooie papiertjes, he! Ben er zelf ook helemaal blij mee en al lekker aan de scrap met Now & Then!
En wat een mooie kaarten hebben jullie weer gemaakt. Ik heb de kerstkaarten ook klaar. Misschien nog een paar voor de zekerheid of voor de lol en dan nu weer lekker met andere papiertjes aan de slag!

M@rjan zei

Allebei erg geslaagd! Leuk effect de stempels op de tweede en de bloem op de eerste is een bjoetie!