zondag 1 juli 2012

weekend met weinig puf


We hebben allebei een drukke week achter de rug en hadden weinig puf om gisteren naar de workshop van P&P te gaan. Maar achteraf hebben we super genoten.
We hadden van te voren afgesproken om die dag ons tempo heerlijk te verlagen en niet snel alles af willen hebben. Dan maar thuis verders afmaken.
De travelworkshop werd door Truike zelf gegeven en dat ging super relaxt. We hebben genoten en ook tussendoor gezellig gekletst en op facebook onze medescrappers op de hoogte gebracht van onze vorderingen van die dag. En toch het hele basisboek is van binnen en buiten af. Dan komt zeker doordat Trui zo relaxt les gaf en na onze mening iedereen in de gaten hield.
Helaas wil de foto niet goed op het blog komen dus zullen jullie helaas even je hoofdjes schuin moeten houden.
Het opleuken en inplakken van de foto's zullen nog even moeten wachten want we gaan nog lang niet op vakantie. Maar als het helemaal af is zullen we het jullie laten zien.
Dus nog een paar maandjes wachten.


Afgelopen donderdag zijn we bij de Hot summer party van P&P geweest en ook deze avond was leuk verlopen. We hebben meerdere make-a-takes gemaakt en die avond zijn we door 2 dames verwend.
Joan en Ann hadden nog een leuk kadootje voor ons, voor ieder een leuk beeldje van "dikke dames". Ze zijn super en staan prachtig in onze boekenkast.
Dames bedankt voor deze beeldjes !!!!!!Dit weekend hebben we verder niets gedaan, we hadden geen puf. Zijn vandaag even bij het kersenfestival ( plaatstelijk gebeuren omdat we hier zoveel kersenboomgaards hebben )  wezen kijken en daarna heerlijk niets gedaan.
Maar toch willen we jullie deze twee kerstkaartjes laten zien. We hebben ze vorig weekend gemaakt met papier van Little Yellow Bicycle van afgelopen kerst.
Heerlijk papier in onze favoriete kleuren. We zijn al bezig met de kerstkaarten. We hebben er al zo´n 25 klaar dus nog zo´n 75 te gaan.
Maar gelukkig is het ook nog geen tijd om de kaarten te gaan versturen dus we hebben nog even.


Binnenkort gaan de schoolvakanties hier beginnen en voor sommige zijn ze al begonnen. We wensen iedereen veel plezier en in de tussentijd blijven wij gewoon door freubelen en laten dit dan graag aan jullie zien. Want onze vakantie duurt nog wel even.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins

9 opmerkingen:

De Stempelolifant zei

was weer super gezellig!!!!
enne, heb zelf ook lekker relaxt mijn boek gemaakt. Viel me reuze mee... LOL

Heidie zei

wat een mooi album hebben jullie gemaakt. En was gezellig om jullie donderdag weer even gezien te hebben. Jullie kaartjes zijn ook weer super.

liefs Heidie

Patty zei

Nog even geduld tot jullie ook vakantie hebben, maar met dat boek komen jullie alvast helemaal in de stemming denk ik zo !!! En de kaartjes... heel leuk dames !!!

M@rjan zei

Dat album is een mooi item en zal vast met plezier gevuld worden. Twee prachtig kaartjes, dames!

Je@net zei

Met weinig puf toch super leuke projectjes gemaakt, meiden! Hartstikke leuke kerstkaartjes en wat een mooi album!
Hopelijk verloopt deze week wat rustiger en kunnen jullie weer even bijtanken.

jolan zei

Twas super gezellig. Misschien iets te vandaar dat jullie weinig puf meer hadden zondag lol...

Corine van der Zee zei

Prachtig boek meiden, jammer dat het nog even duurt voordat jullie op vakantie gaan LOL. De kerstkaartjes zien er super uit, echt heel mooi!

Groetjes Corine

jolande zei

Ooooh die kaarten..geweldig wat een mooie combinaties!!
Zo zie je maar dat je toch energie kunt krijgen van freubelen !!

Wietskes Quilts zei

Ha twins,

Ik volg jullie van een afstandje hoor, ben momenteel heel erg van het quilten, maar heb nog steeds heimwee van P&P. Doe je Trui de groetjes van mij? Wie weet kom ik in oktober toch nog meedoen met jullie weekend. ondertussen blijf ik de nieuwsbrief krijgen en volg ik jullie blog.
Leuk, heel erg leuk om jullie werkstukken te zien. Het ziet er iedere keer weer zo mooi uit.

Groetjes

Wietske Meinders