donderdag 5 juli 2012

Lo met Authentique papers


We zijn heerlijk een paar dagen vrij, even bijtanken voordat iedereen met zomervakantie gaat. Want het duurt nog even voordat wij gaan. Geen probleem hoor wij kiezen hier ook zelf voor.
Maar daarom nemen wij altijd voor de vakanties beginnen een lang weekend vrij.
Gisteren druk bezig geweest in ons huis en vandaag heerlijk aan de scrap. Misschien denk je wel zonde met dit weer. Nou wij zijn niet van de "warm weer" mensen. Wij zitten lekker binnen en onze airco draait.  Heerlijk!!

Eerst hebben we weer een van onze projecten van fairy-tale 2010 afgemaakt.Want fairy-tale 2012 is al aardig op de rol, dus we kunnen moeilijk de items van afgelopen jaren nog niet af hebben. En aangezien we nu wat meer vrije tijd hebben om voor ons zelf te freubelen kunnen we dat nu allemaal doen.
Vandaag hebben we de workshop van Prima Marketing:  "canvas tasje" van Tracy gemaakt. Het is helemaal af en staat al te pronken in ons huis. De foto's houden jullie nog even tegoed. Verder hebben we ook nog een LO gemaakt. Nina heeft afgelopen zaterdag tijdens de travelworkshop bij P&P een foto van ons gemaakt. En die vonden we wel zo grappig dat we daar een LO mee wilde maken.
En dit is de uitwerking geworden.

Het papier is van Authentique Fresh. Een superleuke strandlijn. Maar wij hebben daarmee een Lo gemaakt zonder strand. Dat kan natuurlijk allemaal. We vinden de kleur blauw zo mooi.
De sketch hebben we op Pinterest gevonden en ja we hebben hem nagemaakt. Soms ook heerlijk niet nadenken en gewoon plakken.
De bloemen zijn gestempeld met Archival ink en ingekleurd met 2 kleuren blauw van de Distress Markers en een tintje groen voor de blaadjes. Verder hebben we de bloemen bewerkt met glossy accents.

Zo voor vandaag is de boel weer opgeruimd.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

3 opmerkingen:

Heidie zei

wat een mooie lo hebben jullie gemaakt.

liefs Heidie

De Stempelolifant zei

hij ziet er super uit hoor!!!
was weer ff gezellig vanmiddag in het zonnetje... :-)

Je@net zei

Leuk lootje en wat een mooie papiertjes hebben jullie ervoor gebruikt! Ziet er goed uit!