woensdag 18 juli 2012

Kaarten Pion papier


Afgelopen weekend nadat wij dat schattige jurkje gemaakt hadden, hebben we met de restjes nog een paar kaartjes gemaakt.
OP het eerste kaartje hebben we gebruik gemaakt van de nieuwe Wplus9 stempels die bij
Paper & Pictures te koop zijn. Het zijn stempels met bijpassende dies. Ga snel in de winkel kijken als je een paar van deze leuke stempels met dies wilt hebben


Er zitten ook leuke teksten bij.


Het tweede "kaartje" is een tag voor aan een bos bloemen of aan een fles wijn. De vlinder is gestanst met nieuwe dies van Cheery Lynn en deze zijn ook bij P&P te verkrijgen. De vlinder is naderhand bewerkt met glossy accents waardoor het steviger wordt en gaat glanzen.


En het laatste kaartje wat we jullie vandaag laten zien is helaas een dwarsligger. Sorry jullie moeten maar even je hoofd schuin houden. Na een paar keer proberen wilde het kaartje niet in zijn goede formaat op het scherm komen.
Dit kaartje is versierd met bloemen en een resin van Prima Marketing. En de tekststempel is van
Tina Wenke. Er zijn in deze serie leuke teksten en niet duur.


Het laatste kaartje wat die dag gemaakt is, is vandaag op de post gegaan dus daar moeten jullie nog even op wachten. Want de dame die dat kaartje gaat krijgen is namelijk een fan van ons blog.
Dus als zij jarig is geweest dan laten we hem alsnog aan jullie zien.

Mochten jullie al op vakantie gaan dan wenzen wij iedereen veel plezier en hopen dat het eindelijk droog mag gaan worden.
Maar mochten jullie nog in de buurt zijn, zaterdag is er nog een paar plaatjes vrij bij een leuke bloemenworkshop bij P&P. Dus mocht je zin hebben meld je even aan. Het is een workshop van een halve dag.


Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

+

3 opmerkingen:

Heidie zei

wat een schitterende kaarten hebben jullie weer gemaakt.

liefs heidie

Je@net zei

Dat jurkje was al zo super schattig, maar dit ziet er ook weer erg mooi uit! Hartstikke leuk gedaan!

M@rjan zei

Dit ziet er allemaal weer even leuk uit!