zondag 22 juli 2012

Zomer, wij maken dan kerstkaarten!!


Is het dan eindelijk zomer gaan we kerstkaarten maken. Jullie zullen wel denken die zijn gek, ja dat zijn wij ook wel een beetje. |Maar voor ons geen zondag als we niet gefreubeld hebben. Wij zijn niet zulke zon aanbidders, we hebben wel een uurtje buiten gezeten in de middag bij onze ouders.


Wij hebben weer een aantal kerstkaarten gemaakt omdat we niet alles tegelijk willen doen. Dus elke keer een paar en dan aan het eind moeten we er dan ongeveer 100 hebben.
Als we het goed hebben zitten we ongeveer aan de 30-35 kerstkaarten. Dit is nog kerstpapier van vorig jaar en zelfs van een paar jaar terug. We hebben papier gebruikt van SEI, Marianne design en van My Minds Eye. We hebben er wantjes opgemaakt die we bestempeld hebben met stempels van Maya Road (sterren) en de kanten lijntjes van Pink Paislee. Bovenste deel van de want hebben we aan de achterkant een tegenstuk geplakt zodat er een tag in kan worden gestopt. Omdat de wantjes met foamtape op de kaart zijn geplakt zou anders de tag er gelijk weer uitvallen.


En ja dan eindelijk is het zomer. De planten in de tuin hebben weg geleden van de regen van de laatste weken. De fuschia heeft het wel goed doorstaan, hij bloeit maar door.

 De hortensia heeft het wel zwaar de bloemen zijn zo groot dat ze door de regen zo zwaar zijn geworden dat ze bijna op de grond liggen. De verkleuring is wel mooi, het waren uiteindelijk roze bloemen en ze verkleuren nu naar groen.


De Hibicus die we dit jaar nieuw hebben geplant is wel erg mooi met zijn kleuren. Vooral dat donkere middengedeelte. En zulke foto's doen het vooral goed als er een lekker zonnetje schijnt.


Ja de tuin moet weer een onderhoudsbeurt hebben, dus morgenmiddag weet ik wat me te doen staat. Ella heeft vorige week de voortuin onkruid vrij gemaakt, dus morgenmiddag ga ik de achtertuin doen. Nou staat er niet heel veel onkruid in omdat we het toch wel elke keer bij houden.

We hopen dat jullie deze week kunnen genieten van jullie vakantie en het mooie weer. Wij moeten nog een aantal weken werken.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

8 opmerkingen:

Moon Hulsman zei

leuke kerstkaart geworden, heb ik vanmiddag ook gedaan.
Mooie bloemen, die Hortensia's vind ik juist prachtig als ze groen worden
Liefs Moon

Heidie zei

wat een mooie kerstkaart. En mooie bloemen hebben jullie in de tuin staan.

liefs Heidie

De Stempelolifant zei

Ben gelukkig niet de enige die nu kerstkaarten maakt...
Ziet er super uit hoor. Ook de foto's van de tuin.
Succes morgen met het onkruid wieden. Maar zal wel meevallen denk ik....

De Stempelolifant zei

Ben gelukkig niet de enige die nu kerstkaarten maakt...
Ziet er super uit hoor. Ook de foto's van de tuin.
Succes morgen met het onkruid wieden. Maar zal wel meevallen denk ik....

jolande zei

Ja wat slim.....ik denk dat ik jullie maar ga volgen al heb ik nog totaal geen inspiratie voor de kerst!!

Lea zei

Slim van jullie om nu al te beginnen, en zo maak je ook nog eens je 'oude' papier op.
Groetjes uit het warme spanje, Lea

Je@net zei

Wat een mooie kaarten! Goed idee om wat verkoeling te zoeken bij de Kerstkaarten :o)
En wat ligt jullie tuin er mooi bij!

Inger zei

Lovely christmas cards and such beautiful flowers in your garden!!!
Very pretty!

♥ Hugs, Inger