zondag 24 juni 2012

Hot Summerparty bij P&P met leuke stempels van Different Colors


Aankomende donderdag en vrijdagavond is er bij P&P een leuke hot summerparty georganiseerd.
Die avond staat in het teken van de stempels van Different Colors. '
Wij hebben gisteren al een paar leuke stempels gescoord en daar vandaag voorbeelden mee gemaakt. Er zitten gave teksten bij en ook een prachtige strandstempels.


Op de bovenste twee kaarten hebben we gewerkt met de stempel van de hortensia en nu hebben we spijt dat we het kleine takje van de hortensia niet mee genomen hebben. Maar geen man over boord donderdagavond gaan wij ook naar de gezellige summerparty en dan kopen we de kleine hortensia er nog bij.


Bij de kaart hierboven is gebruik gemaakt van het dessinpapier van Simple Stories en de stempel in het midden is van Different Colors, hij is gestempeld en bewerkt met bruin embossingpoeder.
De stans van de ticket is van Hero Arts Serie A. Ook een superleuke serie stansen.


Hier zie je de stempels die wij gebruikt hebben. De teksten zijn kleine verhaaltjes en ook korte spreuken.

Dus als jullie zin en tijd hebben kom gezellig naar Paper & Pictures voor een hot summer party. Het weer gaat eind van de week ook heerlijk worden dus die sangria zal er best ingaan.
Tijdens de avond kan je kiezen uit een van de 3 leuke gratis make-a-take waarbij ze de stempels van Different Colors gaan gebruiken. Truike en de meiden willen wel graag dat je je van tevoren even aanmeld via een e-mailtje naar paperandpictures@planet.nl  zodat ze weten wie er komt. Je mag ook een introducee meenemen.


Onlangs hebben we van Truike een leuk pakket gekregen van Scrapbook Adhesives met daarin allerlei materialen. Met sommige hebben we ondertussen al gewerkt en het is fantastisch. Kijk in de winkel bij P&P want daar vindt je deze materialen.

Nou wij hopen jullie op een van de avonden bij P&P te mogen begroeten en samen met jullie er een gezellige summerparty van te maken.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

6 opmerkingen:

jolande zei

Mooi hoor, prachtige kaarten!!...en die stempels zijn ook yummie!!!

debby4000 zei

Gorgeous and beautiful cards.
luv
Debby

Corine van der Zee zei

Schitterende kaartjes ladies! Mooie kleurencombi en wat een gave stempels zijn het toch! Kan mij voorstellen dat je het kleine takje er nog bij wilt hebben hihihihii.

Succes en veel plezier!

Groetjes Corine

M@rjan zei

Ze zijn mooi geworden, leuk om weer eens wat anders te proberen, hè?

Je@net zei

Prachtige kaartjes zijn dat geworden, zeg!

loes de groot zei

oh wat een beauty's! ik hoop dat er nog wat stempels over zijn als ik t eerste wekend juli er ben!