woensdag 6 juni 2012

Jaarboek maand november en december


Hier zijn dan de laatste twee maanden van het jaarboek van 2011. Het was al een paar weekjes klaar maar we hadden het nog niet laten zien. Het is wel leuk om wel iets wat je echt bij moet houden.
In de maand november zijn we met een stel dames wezen midgetgolven in de dark. Heel geinig om de doen. De foto's zijn met een flits genomen daardoor zie je tenminste nog iets, maar om met al die gekleurde opdoemde lichtjes is het leuk midgetgolven.


Daarna hebben we heerlijke BBQ gehad, het was een gezellig avond en we hebben veel gelachen.Voor de maand december hebben we eerst zitten denken wat gaan we deze maand gebruiken. Doen we Kerst of iets anders. Het is dus iets anders geworden maar heeft wel met Kerst te maken.
We zijn met dezelfde groep dames als het midgetgolven kersttaartjes wezen versieren.
Wat is dat een leuk en smakelijk werk. We zijn bij een winkeltje in Veenendaal geweest en daar stonden voor ons ieder 3 kleine ronde taartjes in de vorm van een bol klaar. Die hebben we zelf mogen vullen met verschillende vullingen en daarna versieren met fondant of marsepein.


Tussendoor hebben we ons vergaapt aan de leuke dingen die er allemaal te koop zijn in het winkeltje van "deleukstetaartenshop" en oohhhhhh wat hebben ze er veel.


De taartjes waren superlekker en aangezien wij dus met 6 bollen naar huis gingen hebben wij de volgende dag bij onze ouders en broer en zuster een stuk gebracht en de rest in de vriezer voor de kerst. En zelfs met de kerst was het nog superlekker. Het heeft niets van de smaak afgedaan.

Nu is het jaarboek van 2011 klaar en dit jaar 2012 gaan we niet weer een jaarboek maken. Maar het idee is wel zo leuk dat er zeker nog wel eens een jaarboek komt.
Het idee van dit jaarboek is bedacht door Lea voor een workshop van P&P.

Het weer dit weekend wordt niet fraai, dus als je nog een leuk scrapdagje wilt gaan dan eens kijken bij Paper & Pictures zij zijn zondag open met leuke Tim Holtz workshops. Ga kijken op hun site.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

4 opmerkingen:

Heidie zei

wat een mooi jaarboek hebben jullie gemaakt.Ik heb de basis al klaar. moet alleen alles nog inplakken en versieren.

liefs Heidie

Jolara zei

wat is dat gaaf ! liefs Joyce

Je@net zei

En ook die laatste bladzijdes zien er super leuk uit. Een hele klus zo'n boek, maar wel iets waar je nog vaak in terug zult kijken!

Carla Danker zei

Heel leuk dat jullie jaarboek af is...
Ben benieuwd naar jullie nieuwe uitdaging.

Groetjes Carla