maandag 18 juni 2012

Glitz, French Kiss mini album van jute.


 Dit is al een album wat al een tijdje af was, maar nog niet aan jullie is laten zien. De kaft is gemaakt van jute, wat bestempeld en gepoets is met distress inkt. Het papier is van Glitz serie French Kiss. Wij vonden dat erg mooi papier en hebben er een album en 2 kaarten mee gemaakt wat we jullie nu laten zien.Het album is samengesteld met notaris-enveloppen. Dat zijn enveloppen met een afmeting van 30x10cm. We hebben de enveloppen op verschillende afmetingen gevouwen en dit genaaid in de kaft. Je hebt daardoor pagina's van verschillende afmeting en je kan daar nog heel veel tags in stoppen voor foto's of journaling.
De foto´s die wij gebruikt hebben voor dit boekje is onze eerste fotoshoot. We waren ongeveer een half jaar oud, en aangezien we toen nog niet van de hoogstaande fotocamara´s thuis hadden, kwam er een fotograaf thuis langs voor een fotoshoot.  Er zijn  foto´s gemaakt in ons bedje, wandelwagen, op de buffetkast, in de stoel enz.We zijn ook super trots op onze foto´s En we vonden deze foto´s ook mooi voor in het album omdat het papier een beetje vintage aandoet.
 We hebben de pagina´s redelijk clean gelaten, want het papier en de foto´s moesten voor zich spreken.Dit zijn de twee kaarten die we er mee gemaakt hebben. De bovenste  kaart is gestempeld met een stempel van La Blanche. We hebben het alleen gestempeld en een beetje met distress ink old paper gepoetst. verders niet ingekleurd, want dat vonden we jammer om te doen.  De onderste kaart daar hebben we de martha stewart randpons doilly lace. Het is jammer dat die ranspons alleen door dun papier kan, want hij is zo mooi. De kaarten zijn gemaakt van een paperpad van Glitz.Afgelopen weekend hebben we maar heel even kunnen freubelen want we gingen natuurlijk ook nog bij onze vader langs. We hebben lekker zitten spelen met onze nieuwe stempels en distress inkt. We moeten de kaarten nog fotograferen zodra dat gedaan is laten we jullie ze zien.


Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.


6 opmerkingen:

Lea zei

Geweldig leuk album. En de foto's van julli zijn super, zo bijzonder dat je die hebt!
Groetjes Lea

Corine van der Zee zei

Leuk album en wat een gave foto's! Prachtig papier en net wat je zegt, het gaat uiteindelijk om de foto's. Mooie kaarten!

Groetjes Corine

Je@net zei

Ooooh, wat ziet dat er allemaal mooi uit zeg! Wat een prachtig album, geweldig! Ook de kaartjes zijn weer erg mooi!
Super gedaan, complimenten hoor!

Heidie zei

wat een schitterend album hebben jullie gemaakt. En de kaartjes zijn ook super.

liefs Heidie

jolande zei

Prachtig meiden...wordt het niet eens tijd dat jullie een workshop gaan geven!!! :)

Patty zei

Het album is super !!! En vooral dat poezenkaartje... echt iets voor jullie !!!