zondag 10 juni 2012

prijzenpakket van Authentique


 Wij hadden in april mee gedaan met de challenge van Authentique, en hebben toen die maand  gewonnen met een layout. Wij hebben hem jullie toen ook laten zien. Zaterdag hebben we onze prijs ontvangen we kregen de nieuwe lijn lively kado. we vinden hem super. Het is dubbelzijdig stevig papier en daarbij een vel stickers en embelish stickers.


Natuurlijk zijn we hier gelijk mee aan de slag gegaan en hebben een frisse lay-out mee gemaakt.De foto die we gebruikt hebben is vorige week bij Jolanda Meurs gemaakt want we hadden daar een heerlijke freubeldag. Marjan is aan het praten met de paarden.  De paarden waren zo mooi en erg rustig, we liepen gewoon tussen de paarden. Het weer was niet zo mooi, het miezerde maar dat mag de pret niet drukken. Daarom hebben we als thema van de LO de horse whisper gebruikt.


Er zitten bij dat pakket van Authentique ook een mooi groot sticker vel waar allemaal leuke stickers op zitten. Op de LO hebben we verschillende gebruikt met gestanst en gestempelde takjes van Papertray Ink.
Er zijn nog 2 nieuwe lijnen van Authentique weer in de winkel van Paper and Pictures te krijgen, namelijk fresh een soort beachlijn en festive is de nieuwe kerstlijn, dit is het eerste nieuwe kerstpapier van 2012.
Dus ga gauw kijken of bestellen via het web.


Zoals we al eerder hadden beloofd zouden we ook nog de foto's van onze achtertuin laten zien. Hij is bijna helemaal af. Op onze tafel staat wat helemaal in de mode is een leuke zwarte schaal met daarin een mini-vijver. Inmiddels bloeit de grote bloem met witte bloementjes. Vooral Rakker en Luna vinden dit heerlijk, want zodra zij buiten zijn gaan ze altijd drinken uit deze bak water.


We hadden net deze taxus geplant en rakker moest natuurlijk zijn geur eraan af geven. Hij werd wel een beetje baldadig en hebben hem een paar keer moeten  roepen dat hij eraf moest blijven.


Er moet nog 1 boom in, maar we moeten nog gaan bedenken wat voor een boom. Dat hoeft niet gelijk kan altijd volgend seizoen ook nog. Onderin beeld zit een grote  campenula, maar die is nog niet in bloei op de foto. Inmiddels bloeit hij volop met blauwe bloemen.


Deze foto is gemaakt van de andere kant van de tuin. Hij moet nu verder dicht gaan groeien, we gaan in het najaar nog wel wat plantjes bij kopen zodat we dan planten hebben met verschillende bloeitijden. Want we willen natuurlijk het hele jaar bloemen in de tuin. Hopen dat we vanaf nu een lekkere zomer gan krijgen met wat warmere temperatuur en niet zoveel regen als afgelopen week.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

3 opmerkingen:

Lea zei

Leuke layout weer! En de tuin ziet er netjes uit, gelukkig Was het weer lekker vandaag,
Groetjes Lea

M@rjan zei

Prachtige LO met dit mooie papier en jullie tuin is een plaatje! Leuk hè. zo'n waterpartijtje? Ik heb een vijver en geniet er altijd erg van.


Groetjes, Marjan

Je@net zei

Wauw, mooie papiertjes zeg en wat een leuke lo hebben jullie er meteen weer mee gemaakt. Gaaf!
De tuin ziet er al prachtig uit, nu nog even wachten op het mooie weer. Dat zal genieten worden!