maandag 4 juni 2012

Scrappen met High TeaGisteren hebben we met een stel meiden weer eens gezellig een dagje gefreubeld. Het was een geslaagde dag en we hebben een heerlijk High Tea genuttigd.
Wij hadden een aantal cupcakes gebakken, heerlijke sandwiches gemaakt, Nina had twee soorten  koekjes en Jolan had cake-pops gemaakt. Alles was gewoon te lekker om te laten staan en we hebben ons hier ook heerlijk tegoed aan gedaan.Natuurlijk hoorde daar ook een heerlijk bubbeltje bij, en zelfs met een glasje alcohol hebben we nog recht kunnen plakken.


Jolan had een ruimte beschikbaar waar we goed met zeven dames terecht konden en waar we alles bij de hand hadden. Jolan bedankt en we komen zeker nog een keer,  op jouw verzoek,  terug.


Nina had voor ons een zakje met de benodigdheden en recept voor de chocolat-chipkoekjes en Jolan had voor ons allen een leuk tasje gemaakt met daarin heerlijk chocolaatjes. Oh wat zullen we thuis nog verder smullen.


Elke keer hebben 2 van de meiden een soort make-a-take voorbereiden die we op de dag zelf met z'n allen gaan maken. Sam had dit keer een superleuk kaartje met stempels van PTI voorbereid en dat kaartje ging dan in een zakje waarop we een leuke bloem hebben gemaakt.


En Jolan had laatst een workshop: mixed-media gevolgd in Engeland en dat hebben wij onder haar leiding ook  geprobeerd te maken. Het is heerlijk kliederen maar de slag moeten we nog wel te pakken krijgen. De eerste tag is redelijk gelukt en we hebben er nog eentje maar die kon nog niet op de foto omdat de stempel nog bewerkt moest worden met diamond glaze.
Thx Sam en Jolan voor de leuke ideeen die we van jullie mochten opdoen.


Hierna hebben we de high Tea genuttigd en ook nog een wandeling gemaakt langs de paarden die op het terrein lopen. Jammer van het weer, maar je kunt niet alles hebben.
Daarna zijn we allemaal voor onszelf aan de slag gegaan en het is voor iedereen een produktieve dag geworden.
Heerlijk als het bij iedereen wilt lukken en dat je er ook nog blij van wordt.
Aan het eind van de dag zijn we nog even langs de Mac geweest en moe maar voldaan kwamen we thuis. 
Het was supergezellig en de ruimte was prachtig zodat we graag nog een keer terugkomen.
Marga, Miek, Sam, Jolan en Nina bedankt voor de gezelligheid en we doen het zeker nog een keer. En hopelijk kan Marja dan ook weer meekomen.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

2 opmerkingen:

M@rjan zei

Oh... die foto's.... ik ben aan het lijnen... :) Snel doorscrollen naar de leuke make en takes! Lijkt me leuk, die mixed media! Goed gelukt hoor!

Groetjes, Marjan

Je@net zei

Dat ziet er gezellig en lekker uit! Heerlijk zo'n dagje samen aan de freubel en nog leuke projecten gemaakt ook, geslaagde dag dus!