vrijdag 2 december 2011

Boek voor een jarige


Wij hebben een heerlijke week vrij gehad en vandaag is het alweer de laatste dag. Wat gaat het snel. En we hebben nog niet eens zoveel gefreubeld als we gehoopt hadden. Nou zijn we ook wezen winkelen en als we dan terug waren hadden we eigenlijk niet veel zin meer om de spullen op tafel te zetten.
En we waren ook wel druk met onze kater Rakker. Hij heeft begin deze week een blaasontsteking gekregen en daar zijn  we mee naar de dierenarts geweest. Maar dan moet je ook weer urine opvangen. En zeg maar eens tegen een kat, plas jij even in een potje. Dus na een paar uur hebben we genoeg om het het laten nakijken op blaasgruis. En ja hij heeft daar ook last van. Dat betekent dat hij op speciaal dieet moet en daar waarschijnlijk ook niet meer vanaf komt. Nou had onze vorige kater precies hetzelfde, dus we weten dat het ook beter is om hem op dat dieet te laten. Maar dat betekent dat Luna ( zijn zusje ) ook op hetzelfde dieet moet. En zij vindt het voer nog niet zo lekker, jammer maar ze zal er toch aan moeten gaan wennen.
Ondertussen zijn we ook nog van antiobitaca veranderd want hij kreeg vreselijk diarree van de eerste. Nou daar ben je dan wel druk mee.  Maar we doen het met liefde voor onze "kinders" en dan maar minder scrappen.


Nou laten we jullie een paar foto's zien van het boek dat we gemaakt hebben voor een jarige vriendin. Het is eindelijk af, heeft wel lang geduurd maar wij vinden het vaak ook lastig om zoiets ineens af te maken. Soms heb je even geen ideeen meer hoe je een pagina wilt opbouwen. En ook wel een de tijd die ontbreekt of je hebt iets anders te doen wat voorrang moet krijgen.


 We laten jullie niet het hele boek zien want er staan ook foto's op van mensen die misschien niet op het wereldwijde web te zien willen zijn, en om nu alle 30 mensen dat te gaan vragen. Nee !
Dus de pagina's die wij jullie laten zien zijn "mensloos" of wij staan er alleen op.

Het is een leuk boek geworden, helaas kunnen wij jullie de leukste 2 pagina's niet laten zien.  Maar het geeft wel een impressie hoe het boek geworden is. We hebben gebruik gemaakt van het papier van Maja Design van afgelopen voorjaar. Het past precies bij het thema van die dag. Er zijn ook pagina's gemaakt van wit of kraft cardstock. om een beetje afwisseling te houden. De voorkant hebben jullie al een tijdje geleden op ons blog kunnen zien.

Nu hopen we van het weekend alle kerstkaarten te kunnen schrijven, want we hebben ze wel allemaal al klaar. In de komende tijd zullen we jullie nog een paar laten zien.
We wensen iedereen een fijn weekend, voor diegene waar Sinterklaas op visite komt, veel plezier en geniet van deze leuke tijd.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins

6 opmerkingen:

Heidie zei

wat een mooi boek hebben jullie gemaakt. En heel veel sterkte met de kat.

liefs heidie

Annette zei

Wat jammer voor jullie kater en poes. Je wilt ze toch altijd verwennen hè met lekker eten. Het is voor hun eigen bestwil, dat wel, maar het is natuurlijk niet leuk. Suc6!
xoxo Annette

Yvonne's cardcorner zei

Tja het is wat he van die "kinders" in huis, weet er alles van maar je wilt ze toch voor geen goud missen. GEweldig verjaardagscadeau hebben jullie gemaakt!
liefs Yvonne

M@rjan zei

Mooi is jullie boek zeker!!
Bekend probleem bij katers, hè, die van mij had het ook. Maar met dat dieet is wel te doen. Hoop dat Luna eraan went.

Groetjes, Marjan

Corine van der Zee zei

Hoi meiden, heb jullie een beetje verwaarloosd maar ben jullie niet vergeten hoor hahaha, gewoon veel te druk. Vind het boek geweldig! Sterkte met de beestjes, een heel gedoe maar het is voor een goed doel toch?

Groetjes Corine

jolande zei

Prachtig, wat een mooi boek hebben jullie er van gemaakt!!