woensdag 28 december 2011

12 days of Christmas part two


 Hallo allemaal hier is deel twee van ons boek "12 days of Christmas".
Het dessin zit altijd als een pocket geplakt op de rechter en linker deel van het boek. Hierin zit dan ook altijd een tag waar dan eens een foto opzit of een stuk tekst op verwerkt is.


Zoals je op deze foto ziet zitten er weer tags in de kleine pockets die in de rug zijn verwerkt. Op de voor en achterzijde van de tags hebben we foto's verwerkt.  Zodoende kan je veel foto's kwijt in dit kerstboek.


Dag vier had als thema Kerstkaarten maken. Op deze foto zie je er ook wel een aantal liggen. We hebben er zo'n 120 gemaakt en die waren niet allemaal voor onszelf. Ook hebben we voor en met onze moeder kerstkaarten zitten maken. Deze die je hier zit liggen hebben we samen op een zondag zitten maken.
Het papier van die kaarten was van Graphic-45.


 Er zitten verschillende pagina's in het boek. Het herhaald zich ook wel weer. In het boek hebben we aan iedere zijde drie boekjes verwerkt waarin dan ook weer een klein boekjes zit geplakt.
Je kan dit boek natuurlijk altijd uitbreiden. De rug aan beide zijden is gemaakt van jute. En dat hebben we nog niet definitief bevestigt omdat we nog niet het hele boek afhebben.


  Dag vijf zoals je ziet heeft een flap aan de bovenkant waardoor je weer meerdere foto's kan plakken  We zijn met een aantal van de papergirlz een avondje taarten wezen versieren. Oh wat was dat leuk en lekker. Aangezien wij natuurlijk met z'n tweeen zijn meegeweest hadden we samen 6 halve kerstballen aan gebak. En elke bal was genoeg voor 4 personen. Wij hebben die avond gelijk er 3 in de vriezer gedaan en die met kerst opgegeten. En toen waren ze nog erg lekker. Ze hadden niet geleden van de vriezer.
Wij kunnen het iedereen aan bevelen om daar een keertje heen te gaan. Het was super, dus op naar de Leukste taartenshop in Veenendaal.


In de pockets zit ook weer een tag verstopt.

Ons boek is dus af tot dag vijf en we hopen deze week de andere 7 dagen ook af te krijgen. Het meeste werk is het uitzoeken van de foto's en het printen daarvan.
Als dan alles ingeplakt is gaan we nog even kijken waar we nog iets gaan toevoegen. Want het pakket is zoals altijd bij Paper & Pictures vol met leuke embellies.

Wij willen iedereen een fijne en veilige jaarwisseling toewensen. Geniet er lekker van en we zien jullie vast en zeker weer in het jaar 2012.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins

4 opmerkingen:

Corine van der Zee zei

Tjee...ook dit gedeelte is weer helemaal supers gemaakt en wat vind ik het papier toch helemaal het einde! Gave tags en handig zo met een foto op de achterkant, leuke foto's van het kaarten maken en de workshop taarten maken hahahaa moest lachen om het vriezer verhaal, weet niet of ze bij mij daar aan toe waren gekomen hihihi. Wens jullie een fijne jaarwisseling en een gezond en creatief 2012 en bedankt voor alle leuke en lieve reacties op mijn kaartjes.

Liefs Corine

Heidie zei

Ik vind jullie boek super. Mooie foto's hebben jullie gebruikt.
Ik wens jullie een hele fijne jaarwisseling toe. En een gezond, gelukkig en creatief 2012.

liefs Heidie

jolande zei

Wat een prachtig boek is dit geworden...geweldig gedaan!!!

Miranda de Groot zei

Wauw wat ontzettend mooi.
Groetjes Miranda