maandag 26 december 2011

12 days of Christmas


 Twee weken terug hebben we bij Paper & Pictures meegedaan aan de workshop "12 days of christmas" gegeven door Monique Jacobs.
Het is een schitterend album geworden gemaakt met het papier van Teresa Collins. Die dag hebben we het boek in elkaar gezet maar de pagina´s moesten nog bekleed worden en ook het opleuken moest natuurlijk nog gedaan worden.


Vandaag hebben wij dat afgemaakt en een deel van de foto´s er in verwerkt. Alleen is hij nog niet helemaal af maar dat hopen we volgende week wel klaar te hebben of in ieder geval af te maken.
Er kunnen veel leuke foto´s is en wij hebben niet precies de twaalf laatste dagen gedaan maar wel 12 dagen van de maand december.
Op dag 1 zijn we wezen kerstshoppen in Eurofleur in Leusden. Het is iets waar we elk jaar wel even naar toegaan. En ook dit jaar hebben we weer leuke foto´s gemaakt en ideeen opgedaan voor ons huis.


Het boek is wel afwisselend niet elke pagina´s zijn hetzelfde. Maar er zit wel een bepaald patroon in.
Op dag drie van het boek zitten wat foto´s van het versieren van ons huis.


De rest houden jullie nog tegoed, want deze foto´s zijn met de daglichtlamp gemaakt (ze zijn nog redelijk mooi) en van de week maken we foto´s bij daglicht. We zijn nu klaar tot en met dag 6.
Hopelijk lukt het ons om beide boeken af te maken. Want wij zijn samen naar de workshop geweest en de andere geven we kado aan onze zus. Maar we werken aan beide boeken gelijk, zodat het boek van onze zus ook volgend week af komt.

Jammer genoeg zijn de kerstdagen weer voorbij. We hebben de eerste dag gezellig bij de familie doorgebracht en vandaag heerlijk aan de freubel. Nu nog een paar dagen werken en dan is het alweer oud en nieuw. Wat gaat de tijd toch snel.
Jammer genoeg zijn wij deze week niet vrij, is vaak moeilijk om op ons werk vrij te kunnen krijgen in deze weken. Het is nu vaak de drukste tijd van het jaar.

We hopen jullie deze week nog meer van dit leuke boek te kunnen laten zien.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins

5 opmerkingen:

Miranda de Groot zei

dat ziet er heel mooi uit.
groetjes miranda

jolande zei

whow dames!!! dit is geweldig mooi geworden!!

Heidie zei

wat een mooi boek.

liefs Heidie

Dorien zei

Wat een prachtig boek is dit geworden dames!
Dat is echt een blijvertje ;-)
Ik wens jullie een gezellige jaarwisseling en alle goeds voor 2012!
groetjes Dorien

Corine van der Zee zei

Wauw ladies te gek hoor, prachtig papier en wat een super leuke foto's. Ben reuze benieuwd naar het vervolg! Werkse van de week.

Liefs Corine