maandag 5 december 2011

Kerstkaarten Bo Bunny papier


Wij willen jullie deze kerstkaarten nog laten zien. We gaan ze vandaag en morgenavond allemaal schrijven en dan kunnen ze deze week op de post. Vooral de kaarten voor familie in Canada moeten weg anders hebben ze voor de kerstdagen geen kaart van ons gekregen.


 De kaarten zijn gemaakt met de nieuwste lijn van Bo Bunny, Snowfall. Super als je van de kleuren bruin/blauw houdt. Er zitten veel mooie glitters op het papier. In het echt zijn ze mooier dan op de computer.


Het laatste kaartje is gemaakt met een paar elementen van noteworthy en een kaart van cardstock. Zo kan je zien dat je ook op een snelle en simpele manier leuke kaarten kan maken.

Met onze kater Rakker gaat het gelukkig weer wat beter. Hij begint weer beter te plassen en moet nog wel een dag of 5 aan de antibiotica. Maar we weten nu wel dat hij voor de rest van zijn leven aan dit speciale voer moet blijven. Gelukkig beginnen ze het allebei nu goed te eten en vinden ze het ook lekker. Hij speelt weer volop en heeft al een aantal kerstballen uit de boom gehaald.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

8 opmerkingen:

Corine van der Zee zei

Schitterende kaartjes, geweldig papier! Lekker schrijven nu maar zodat alles op tijd de deur uit is, ben nog niet helemaal klaar dus moet nog even aan de slag. Fijn om te lezen dat het met Rakker beter gaat!

Liefs Corine

Kim zei

Gelukkig gaat het weer beter met Rakker. De kaartjes zijn erg mooi geworden. Ik hou ook erg van deze kleurencombinatie. Ik moet nog een paar kaartjes maken en dan nog schrijven. Haha dat is het ergste werk.

Ik heb overigens een candy op mijn blog, dus als je het leuk vind kom dan even kijken.

Groetjes van Kim

Yvonne's cardcorner zei

Schitterende kaartjes echt heel mooie die kleurencombi vind ik prachtig. Fijn dat het beter gaat met jullie Rakkertje.
groetjes Yvonne

jolan zei

wat een scahttige kaartjes...

M@rjan zei

Superkaartje meiden!! Fijn dat rakker weer beter gaat!

Groetjes, Marjan

M@rjan zei

Superkaartjesssss bedoel ik :)

Nicole zei

Wat een productie ;-)! Prachtige scrapkaarten dames. Liefs, Nicole

Heidie zei

wat een mooie kaarten. En wat fijn dat het met de kat beter gaat.

liefs heidie