maandag 28 november 2011

zakje Tijd


 Afgelopen weekend was er bij Paper & Pictures een heerlijk winters weekend. En aangezien iedereen in de decembermaand altijd te weinig tijd heeft, kreeg iedere klant een zakje tijd. Sam heeft al deze zakjes zitten maken. Bedankt Sam.


 Het was supergezellig en heerlijk druk, Er waren verschillende demo's van "vingerdistressen" en werken met tissuepapier. Leuk om bijv. bloemen mee te maken. 


Verder waren er verschillende gratis make-a-take's. Een aantal van de papergirlz hadden leuke kleine workshops bedacht. Zo was er een workshop klosjes maken, mini-tag boekje, leuke kadozakjes maken en versieren, en verschillende leuke tags.


De mensen waren enthousiast en ook wij hebben het zeer leuk gevonden.


Nu zijn wij lekker een weekje vrij en we gaan morgen de heeeleee dag freubelen. Heerlijk we kijken er nu al naar uit. Hopelijk komt alles wat wij van plan zijn klaar. Want er wacht al een aantal weken iemand op een leuk boek van haar verjaardag en die moet morgen als eerste af. Ook moeten we nog een aantal kerstkaarten maken.
Maar het zal vast en zeker lukken.

Als we klaar zijn laten wij op dit blog zien wat we gemaakt hebben.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

4 opmerkingen:

Nicole zei

Dat zier er supergezellig uit!! Ben benieuwd naar jullie nieuwe creties. Liefs, Nicole

M@rjan zei

Leuk!! Het was succesvol zo te zien. Veel plezier met jullie vrije dagen en knustel ze!

Groetjes, Marjan

Heidie zei

het was erg gezellig zaterdag. Heb mijn klosje op mijn blog gezet. Heel veel plezier met jullie vrije dagen en knutsel ze.

liefs heidie

jolande zei

Ohhh zo jammer dat ik geen mogelijkheid had om langs te komen...was er vrijdag even en heb idd de zakjes tijd gezien zo leuk!!!