maandag 12 december 2011

graphic 45 abc doosje.


Nadat Ella bij het Fairy-tale weekend een workshop gevolgd had bij Graphic-45 is Ella, maar ook Marjan verliefd geworden op het papier. We vonden het altijd wel mooi papier, maar hadden geen idee wat je hiermee allemaal kon doen. En ook nooit daar verder in verdiepd. Tot oktober 2011.We hebben toen gelijk dat weekend ook het papier van de lijn ABC gekocht. Dat is een lijn over scholen. Nou hebben wij wel aardig wat schoolfoto's, dus het was gauw bedacht wat het ging worden.
Die boxjes van Graphic-45 zijn ook zo leuk, je kan ze in 2 verschillende maten krijgen.


Binne in het doosje zit een harmonicaboekje. Wij hebben deze pagina's beplakt en de foto's zijn gebruikt van de kleuterschool.
De eerste foto is van de 1e klas kleuterschool, we kunnen ons nog goed herinneren deze foto, want Ella vond het niet leuk dat ik erbij kwam staan en met haar werkje bezig ging houden. Dus Ella zit, en Marjan staat er naast.


Helaas lukt het ons niet om deze foto goed te krijgen. je moet maar even kijken met een scheef gezicht. Deze foto is gemaakt bij Sinterklaas die langs kwam op school. Juffrouw Nijboer staat naast ons.


Dit is de groepsfoto van de eerste klas van de kleuterschool.Deze foto is gemaakt in de 2e klas van de kleuterschool. Wij hebben onze pijpenkrullen in. Daar was onze moeder altijd wel even mee bezig om die papillotten in te draaien. Wij hadden die tijd lang haar en we moesten dan de hele nacht met die papillotten slpaen. Dat was zover wij ons kunnen herinneren niet altijd lekker om te slapen.Dit is een versierde pagina. ja het boekje is af. We hebben er van genoten om dit te maken.

Afgelopen zaterdag hebben we de workshop 12 days for Christmas gevolgd bij P&P. Dit was een zeer mooi boek ontworpen door Monique Jacobs. Zodra hij af is zullen we hem jullie laten zien, maar dat zal wel na de kerst worden.

Aankomend weekend zijn er weer  super gezellige dagen bij P&P. Je kan daar gratis workshops volgen en er wordt door Erna v Kampen weer leuke demo's gegeven. het zijn andere workshops en demo's dan de laaste keer in November. We hopen jullie daar te kunnen ontmoeten.
Dus als je niets te doen hebt ga daar dan zeker even langs.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

8 opmerkingen:

Miranda de Groot zei

Dat is een heel mooi boekje geworden.
Groetjes Miranda

Dorien zei

Wat een prachtig boekje hebben jullie gemaakt dames! Erg leuk idee om de schoolfoto's zo te gebruiken, kijk je er tenminste nog eens naar. En wat een schattige foto met de pijpekrullen, en dat lag idd niet lekker!
X Dorien

M@rjan zei

Ik vind het helemaal geweldig!! Echt prachtig gedaan en zo een kostbaar bezit geworden, zulke foto's zijn zo leuk om te bekijken en te bewaren!

Groetjes, Marjan

loes de groot zei

ik vind 'm ook weer super! ben blij dat jullie graphic hebben ontdekt! zulke mooie projecten : )
tot zaterdag!

Corine van der Zee zei

Wat een leuk en mooi boekje en wat een super lieve foto's van jullie beiden hihihihi. Herken het verhaal van de pijpekrullen wel hahhaa, ben erg blij nu met mijn korte koppie!

Groetjes Corine

Nicole zei

Wat een mooie creaties weer en wat een mooie pijpekrullen, hihi. Goh jullie waren en zijn echt twee druppels water, net als mijn dochters. Hoewel daar soms de meningen toch over verdeeld zijn. Was dat bij jullie ook zo? Liefs, Nicole

Heidie zei

wat een schitterend boek hebben jullie weer gemaakt.

liefs Heidie

jolande zei

Prachtig gedaan meiden, hier kun je terecht trots op zijn!!!