zondag 1 januari 2012

Gelukkig en gezond 2012


Wij willen iedereen die regelmatig onze blog bezoeken als eerst een gelukkig, gezond en veel freubelplezier toewensen voor 2012.  Wij zijn in iedergeval weer goed begonnen. We hebben het album 12 days for Christmas helemaal af.  Het heeft wel even geduurd, er gaan zoveel foto's in dat je daar wel even mee bezig bent om als geprint te krijgen. maar het is een geweldig album geworden. Dank je wel Monique voor het prachtige album.


Je moet er natuurlijk wel goed uitzien voor de kerst, dus een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste hoort erbij. De laatste week voor de kerst, terwijl het in de apotheek stervens druk is was het heerlijk om een avondje lekker te kunnen ontspannen bij Monique.
Dit zijn de laatste 2 pagina's voor het einddoel "kerst". Het papier van Terea Collins is er ook heel mooi voor. Er zijn traditionele kleuren gebruikt in het papier.


Wij waren op eerste kerstdag 's ochtends bij onze zus, waar we kado's onder de boom hadden liggen. Ella is hier 1 van haar kado's aan het uitpakken. We zijn erg verwend, leuke items voor in het huis en voor het scrappen.

Hier foto's van eerste kerstdag 's avonds, op het eten bij onze ouders. We hebben heerlijk gegourmet, was alweer een tijd geleden dat we dat gedaan hadden. Niet uitbundig maar gewoon even lekker samen eten met de familie.

Nu het nieuwe jaar weer gaat beginnen, zitten we weer vol leuke ideeen voor het nieuwe jaar. We gaan zelf wat meer vrije tijd krijgen omdat P&P gestopt is met het blad Scrapbookmagazine. Het is heel erg jammer, maar wel begrijpelijk waarom dit gedaan is. Er komt een vernieuwde Cards & much More, waar we hele leuke items inkrijgen, met sketches, stappenplan uitwerkingen, home deco. ed.
Wij hebben er erg zin in, we kunnen niet wachten totdat we papier hebben en we aan de gang kunnen, Nog even wachten tot na de beurs, wat eind deze maand weer gaat plaatst vinden in Amerika. 
 Truike gaat daar weer  naar toe om  hele leuke dingen voor de winkel bestellen.

We hopen dat jullie ook allemaal veel freubelplezier gaan beleven in 2012.


Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

7 opmerkingen:

Lea zei

Het album is prachtig geworden, ik wil het graag ook nog maken, niet voor kerst maar voor een andere gelegenheid.
Groetjes Lea

jolande zei

Dank je wel!!! jullie ook een geweldig en vooral creatief 2012 toegewenst!!
Jolande

Miranda de Groot zei

Wauw wat is dat mooi geworden zeg.
Groetjes Miranda

wendela zei

voor jullie ook een goed en gezond en creatief 2012!!

x
wendela

Corine van der Zee zei

Het eindresultaat mag er zijn hoor, het is een super mooi boek geworden en de foto's zijn geweldig! Ook voor jullie een mooi 2012 in goede gezondheid en met veel creativiteit! Las dat er inderdaad het een en ander gaat veranderen en wacht in spanning af wat het "nieuwe" blad gaat brengen.

Liefs Corine

Heidie zei

Wat een mooi boek is het geworden. En ben erg benieuwd naar het nieuwe blad.

liefs Heidie

Marga zei

Happy New Year! Uiteraard ook een heel creatief 2012.