zondag 13 november 2011

Kerstkaarten Simple stories


Vorige keer hebben we jullie verteld dat we een aantal kerstkaarten hebben gemaakt. Deze twee horen daarbij. Het papier is van Simple Stories. Een leuke kerstlijn met veeeeel stickers op een 30x30cm vel en wij hebben gebruik gemaakt van een paperpad van 6x6 inch. Ook in dat paperpad zitten vele leuke tags.  Het papier is supergaaf.
Je kan er leuke simpele kerstkaartjes mee maken. Want als je er veel wilt maken moeten ze niet allemaal te ingewikkeld zijn.
De speciale kaarten moeten wij nog gaan maken, maar we zijn er nog niet uit wat we precies willen maken. Dus daar nog maar even over nadenken. Gelukkig kan dat ook  nog even, maar over twee weken moeten we het toch wel weten. Dan zijn we lekker een weekje vrij en hopen die week toch wel even tijd te hebben om te freubelen.


Dit weekend hebben we niet veel gefreubeld. Gisteren hadden we eigenlijk geen energie meer en hebben maar een avondje voor de tv gezeten. En vandaag kregen we de familie op de koffie  ( 't was  gezellig ) en om 14.30 uur hebben we toch nog maar even de spullen op tafel gelegd en zijn we eindelijk begonnen aan een boek voor een vriendin. Het moet nu echt eens gemaakt worden, want het is al bijna 3 maanden geleden dat ze jarig en was en wij met 30 andere mensen een heerlijk dagje weg zijn geweest. Van die dag gaan wij een boek maken en dat krijg zij nog steeds kado. Dus moeten we echt eens aan de gang.
Vandaag de start gemaakt.


Jammer dat de volgende foto gedraaid is maar je kan wel zien wat de kaft van het boek gaat worden.
We zijn aan de gang gegaan met papier van Maja design. De lijn is al van het voorjaar, maar het thema past precies bij de foto's. En aangezien wij die lijn nog bijna compleet hadden liggen, was de keus snel gemaakt.


We gaan uit van een boek van Bo Bunny een boek van 9x9 inch. Lekker groot zodat er veel leuke foto's in kunnen. We hebben een paar van de pagina's af, maar jullie zullen toch nog even moeten wachten tot het klaar is en het aan onze vriendin kado is gedaan.

Het is een koude mistige dag vandaag geweest en morgen moet Ella weer naar haar werk. Op zich natuurlijk geen probleem maar ze weet nu al dat er morgen geen verwarming zal zijn en dat is wel afzien. De verwarmingsketel op het werk is kapot en ze zijn wel bezig maar het wilde afgelopen vrijdag niet lukken dus gaan ze morgen weer verder. Verder zijn er schilders bezig met de buitenboel te schilderen en daardoor moeten en deuren en ramen opstaan. Dubbele koude dus. Morgen  lekker dik inpakken en hopen dat de kachel snel gemaakt is.

Mochten jullie nog interesse hebben voor het Magnolia event van Paper &  Pictures aankomend weekend, kijk snel want op zaterdag zijn er nog een paar plaatsjes open. We hopen jullie daar te zien.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins

7 opmerkingen:

Corine van der Zee zei

Leuke kaartjes meiden, ziet er goed uit! Wauw en wat ziet de kaft voor het boek er al goed uit, ben reuze benieuwd naar het eindresultaat dus zal proberen geduldig te zijn hahahaaa. Ella, morgen heel veel succes met het trotseren van de kou brrrr...en hopelijk is het probleem snel opgelost.

Groetjes Corine

Miranda de Groot zei

Wat een mooie kaartjes. Dat boek wordt ook heel mooi volgens mij.
Groetjes Miranda

M@rjan zei

Allebei mooie kaartjes en met prachtig papier. Niet te ingewikkeld is wel een slim idee, ja.
ik ben er klaar mee, heb er nu 30 en dat is voor mij wel genoeg.

Groetjes, Marjan

Heidie zei

De kaft van het boek ziet er al goed uit. En jullie kaarten zijn ook weer super. Ik ben er vrijdags met het magnolia event. Tot dan.

liefs Heidie

Durvina zei

Wat ziet dit er gaaf uit!
Erg mooi hoor.

groetjes, Durvina

jolande zei

Ze zijn wel leuk hoor deze kaarten....ben dan ook erg benieuwd naar de speciale kaarten..:)
Jolande

loes de groot zei

het ziet er weer super uit!
wat een gaaf papier is dat toch ook van simpel stories : )))