maandag 7 november 2011

kerstkaarten met pti.


Zaterdag kregen we de bestelling van Papertray Ink binnen. Wat zijn die stempels en bijpassende die's erg mooi. We zijn er zaterdagavond gelijk mee aan de slag gegaan.  We moesten ook nog 1 serie kaartjes voor de CO maken, maar eerst met de nieuwe spullen werken. Ook hadden we nieuw kerstpapier van Scrapcake serie Cozy Xmas.
Wat een lieve kleurtjes zijn dat. Het bovenste kaartje is met dat papier gemaakt. De stans is van PTI de kerstbloem.


Dit papier is van Paper & Pictures, een lijn wat ontworpen is door Truike. Erg mooie lijn is blauw, groen, rood. De papier is van een stevige kwaliteit en het design is lief. Wij zijn er helemaal weg van.Dit kaartje is weer van Scrapcake. Dat zijn vrolijke kleurtjes met leuk design.
Zondag zijn hebben we de kaartjes van CO afgemaakt. Wij zijn  nu helemaal klaar, alleen deze week nog de beschrijvingen typen. We zijn al bijna klaar met de kerstkaarten, we hebben er zaterdag 17 stuks gemaakt. De rest van de kaarten volgen de komende tijd. Er zijn ook wat simpeler kaarten gemaakt, anders lukt het natuurlijk niet om op een avond 17 kaarten te maken. We maken als we er veel nodig hebben altijd 2 of 3 kaarten tegelijk.
Nu moeten we er nog 8 maken, maar dat zijn de speciale kaarten zoals voor onze eigen familie. Maar we hebben nog even tijd dus we zijn dit jaar weer op tijd klaar.


Afgelopen zaterdag heeft Marjan samen met haar collega Mirjam het verjaardagspartijtje van de dochter van Mirjam gevierd. Haar dochter Merel wilde graag scrappen en had gevragd of wij samen wilden helpen. Helaas moest Ella werken en ben ik alleen geweest. De kinderen hebben erg genoten van dit festijn. We hebben een doosje met daarin een minialbum gemaakt met foto's die we die dag hebben geschoten van het freubelen. De kinderen gingen met een blijde gezicht naar huis.
Het kadootje hierboven op de foto heb ik gehad van mijn collega als bedankje voor het helpen. Het is een schattig tafereeltje voor de kerst. Die tijd gaat toch snel komen dus dacht ik zet het vast gezellig op tafel. Nogmaals bedankt Mirjam hiervoor.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

4 opmerkingen:

M@rjan zei

Wat een mooie kaartjes hebben jullie gemaakt! Veel plezier van het mooie cadeautje ook!

Groetjes, Marjan

Yvonne's cardcorner zei

oh jullie kaartjes vind ik geweldig!!! Het cadeautje ziet er ook super uit zeg.
groetjes Yvonne

Corine van der Zee zei

Meiden, wat een geweldig leuke kerstkaartjes hebben jullie gemaakt, echt super!

Groetjes Corine

Anoniem zei

het was een super geslaagd feestje en de meiden praten er nog volop over. Geniet van jullie kado en het ziet er zo heel leuk uit met de lintjes en dienblad

groetjes mirjam