zondag 20 november 2011

Bo Bunny winterpapier


Vandaag zijn we lekker bezig geweest om leuke items te bedenken en maken voor het komende weekend bij Paper & Pictures. Volgend weekend hebben we Warm Winter Weekend.
Het hele weekend gaan we leuke demo's geven, 6  gratis make-a-takes om te volgen en veel winters lekkers.
Als jullie zin hebben om langs te komen, wat jullie zeker moeten doen. Want deze  tijd van het jaar hebben we het allemaal zo druk en weinig tijd voor leuke dingen. Daarom als jullie langs komen geven P&P je "tijd" kado.

 Daarom hebben we nu ook een lay-out geplaatst van een winters aanblik. Het papier is van Bo Bunny van vorig jaar. Gezellige kleurencombinaties waar wij helemaal weg van zijn.


 De parelketting die we hierbij gebruikt is, hebben we vorig jaar ook gekocht bij onze favoriete bloemenwinkel van Astrid en Piet Peterse. Daar hebben ze naast mooie bloemen en planten ook  altijd leuke dingen en frutsels om bij het scrappen te gebruiken.

Ook hebben we de lay-out van onze blog weer aangepast aan de komende tijd. We hebben het alvast in kerst-sfeer gebracht.

Bedankt voor het kijken op ons blog, en we hopen jullie volgend weekend bij P&P te mogen begroeten

groetjes de twins.

6 opmerkingen:

Heidie zei

wat een mooie lo hebben jullie gemaakt.

liefs heidie

Nicole zei

Een prachtige lay-out!!Mooie kleuren en details. Liefs, Nicole. Enne... leuk dat jullie volgers zijn geworden.

jolande zei

Geweldig, wat leuk met het blingkettinkje!! en wat is jullie blog mooi geworden.
Groetjes Jolande

Corine van der Zee zei

Wauw wat gaaf is deze meiden! Heel mooi gemaakt, super mooie details en wat leuk die mooie kraaltjes in de rechter bovenhoek.

Liefs Corine

M@rjan zei

Prachtig die foto! Maar de hele layout is dat ook!!

Groetjes, Marjan

Anoniem zei

Het ziet er weer creatief uit en de foto van het mooie nieuwe hek van ons boslaantje op jullie blog is prachtig. Ik kijk altijd op jullie blog maar reageer zelden, nu moest ik het wel doen, want wat maken jullie mooie reclame voor mijn werk, de bloemenwinkel. Ik zie jullie daar graag komen.Succes met jullie creativiteit.
Groeten Jacqueline