woensdag 16 november 2011

trouwkaart

Vandaag laten we jullie eens iets anders dan een kerstkaart zien, want we hebben een trouwkaart gemaakt voor iemand die binnenkort gaat trouwen.
De kaart is gemaakt met het nieuwste papier van Bo Bunny de lijn Enchanted een leuke trouwlijn, maar ook voor andere doeleinden te gebruiken.
Wij hadden de lijn in eerste instantie niet voor dit doeleind gekocht, maar nadat wij de  noteworty`van deze lijn gezien hadden wisten we dat we hier een leuke trouwkaart van konden maken. En aangezien wij iemand kende die er eentje nodig had, hebben wij deze kaart met dit papier gemaakt.

De kaart is lekker groot 20x14 cm want er zit een tag op uit het noteworty pakket, verder is de kaart versierd met een mooie rijtuig van chipboard. Het frame met de letter W  (van wedding ) is van een pakket van Tattered Angels. We hebben daar nog veel letters van over, dus kwam nu mooi van pas.
Verder hebben we de kaart versierd met mooie rozen en twee grote strikken van kreukellint.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins

5 opmerkingen:

Corine van der Zee zei

Gaaf meiden, mooie details!

Groetjes Corine

jolande zei

Hij is prachtig geworden!!!

Nicole zei

Kwam via via op jullie blog. Met name jullie blognaam trok mij omdat ik zelf een één-eiïge tweeling heb, twee dochters van 17. Wat geweldig als je een hobby zo samen kunt delen en ook nog eens je beroep. Super!!! Ben gelijk volger geworden en ik kom zeker nog vaker langs. Wat een prachtige creaties op jullie blog zeg!! Lieve groetjes, Nicole

Nicole zei

Hey Scrapping twins, leuk dat jullie ook een kijkje zijn komen nemen op mijn blog. En bedankt voor jullie leuke berichtje. Hebben jullie zin om ook volger bij mij te worden?? Zou ik wel super vinden!!

Fijn weekend, Nicole

Annette zei

Wat een leuke trouwkaart zeg. Lekker scrappy en freestyle. Super leuk gedaan.
xoxo Annette