zondag 2 oktober 2011

Onze broer is jarig


 Morgen is onze broer jarig en wordt dan 42 jaar oud. Vanmiddag gaan we het vieren bij hem thuis, en hij treft het we kunnen mooi allemaal in de tuin zitten. Wie had dat verwacht? Het maakt de hele zomer goed deze laaste 3 weken mooi weer.  We hebben een kaart gemaakt van Collection Elements. De stempel en stans zijn van Papertray Ink. Dat is zo'n mooi materiaal daar wil je altijd wel mee werken. Sinds kort heeft Hero Arts in samenwerking met Sizzix hele mooie stempels in combinatie met dies gemaakt. Deze zijn sinds deze week te verkrijgen bij Paper and Pictures.
Ze zijn erg mooi en van alles wat, bloemen, fietsen, teksten. Dus kom gauw in de winkel kijken.


 Het is zo lekker weer dat we de "kinders"niet binnen kunnen houden. Ze houden zo van de zon, en vooral Rakker kan uren op de uitkijk zitten. Hierboven zit hij te gluren bij de buren.


 Luna ligt hier op de straat. ja kan zien dat het 's ochtends vroeg is want de straat is nog donker van het vocht. Gister was de kat van de overburen aan het vechten met Luna. En Luna gilde het uit, Rakker zat daar als een grote Broer boven op de schuur de kat van de overburen weg te jagen.


 Aankomend weekend is het eindelijk zo ver. Dan is het Fairy-tale weekend een feit. Wij hebben ererg veel zin in. De projekten zijn allemaal klaar en laatste hand wordt aan de powerpoints presentaties gelegd. Als er nog liefhebbers zijn je kan nog boeken. Vol = Vol. Vindt je het te lang of te duur om een heel weekend te komen, kan je ook kiezen voor 1 dag. Je wilt het event van het jaar toch niet missen. 
We hopen jullie dit weekend te mogen ontmoeten. De winkel in Doorn blijft gewoon open en kom gerust ook even daar kijken. We hebben wel een winkel opgezet bij het Fairytale maar niet alles kan mee.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

3 opmerkingen:

Heidie zei

wat een mooie kaart hebben jullie gemaakt, en gefeliciteerd met jullie broer. En wat een mooie foto van jullie katten.

liefs Heidie

jolande zei

Prachtig, wat zal jullie broer hie blij mee zijn!!! tot vrijdag!!
Jolande

M@rjan zei

Heel erg mooi meiden! Gefeliciteerd ook!

Groetjes, Marjan