zondag 25 september 2011

Jaarboek 2011 maand Augustus


Ja we hebben weer aan ons jaarboek gewerkt. Het moest ook wel want we lopen een paar maanden achter.  Alleen de foto's die wij voor de maand juli wilden gebruiken staan nog bij iemand anders op zijn computer. Dus die houden jullie nog te goed.
Wij hebben nu de maand augustus gedaan


Zoals jullie zien zijn we ons hier aan het verkleden voor een foto in klederdracht. Misschien hebben jullie de foto's al eerder gezien. Dat klopt want we hebben er een paar op ons blog gezet voordat we op vakantie gingen.
Een vriendin van ons is onlangs jarig geweest en zij heeft ons en nog 32 mensen een dagje mee uitgenomen. Het was supergezellig en erg leuk. Het enigste kleine minpuntje was de regenbuien die ons die soms gepest hebben.
Maar het heeft die dag onze pret niet gedrukt.


 Nu moeten we nog snel de maanden juli en september maken. Maar met 100% kunnen we jullie vertellen dat, dat zal moeten wachten tot na het super gezellige FAIRY-TALE event van Paper & Pictures. Want over 2 weken is dat in volle gang.
Daar zijn wij ook bij aanwezig.


Mochten jullie je bedenken en toch nog willen inschrijven doe dat zeker. Wij kunnen het van harte aanbevelen. Als Queen wordt je dat weekend zeer verwend. Wij hebben al heel wat leuks voorbij zien komen.
Ook als je een dagje wilt ben je welkom, want niet iedereen heeft de gelegenheid om het hele weekend te kunnen boeken. Maar geen probleem een dagje meedraaien is ook zeer geslaagd. Er worden zoveel leuke workshops gegeven. Dat weekend komen er ook 4 grote merken uit Amerika nl. Prima Marketing, Pink Paislee, Graphic-45 en Echo Park. Deze komen met zeer leuke lijnen die pas uit zijn en daar geven ze zeer leuke workshops mee. Maar vergeet natuurlijk ook niet onze eigen Papergirlz, want Loes, Lea, kim, Jolan en Monique hebben ook met de nieuwste lijnen zeer leuke dingen gemaakt. En wij kunnen het weten want een paar ervan hebben wij al met onze eigen ogen kunnen bewonderen. En de pakketten zijn zoals gewoonlijk weer super gevuld met leuke dingen.

Maar er is een probleem. Paper & Pictures heeft een probleem met de website. Hopelijk is het in de loop van dinsdag opgelost. Er wordt hard aangewerkt door vele mensen. Maar geen nood, als je in wilt schrijven kan je ook een mailtje sturen naar : info@paperandpictures.nl of bel even met de winkel 0343-477477.
Er is een tijdelijke website in de lucht met alle gegevens van het fairy-tale:  www.paperandpictures.nl

 Je kunt ze ook volgen op facebook.

Dus wij hopen jullie te mogen begroeten op het leuke event .

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins

10 opmerkingen:

Lea zei

Leuk dat jullie het jaarboek zo goed bijhouden! Geweldig om te zien!
Ik heb ook zo vreselijk zin in de Fairytale! De belangrijkste informatie over het event staat trouwens sinds gisteren op de tijdelijke website. Kijk maar op www.paperandpictures.nl

groetjes Lea

Miranda de Groot zei

wat ziet dat er leuk uit. word vast een heel mooi jaarboek.
groetjes miranda

MvM-design zei

Hey meiden dat wordt een dik en mooi boek zeg!!!
Woehoeooeoeo C U op de fairytail!!

MvM-design zei

oeps fairytale dus *schaam*

debby4000 zei

Oh what fabulous pages.
luv
debby

M@rjan zei

Dat jaarboek wordt zoooo gaaf!

Groetjes, Marjan

jolande zei

Zo leuk jullie jaarboek, zou het wel in het echt willen zien. Ja ik heb ook zo'n zin in de fairytale!!! wordt weer heel gezellig!!!
Groetjes Jolande

Heidie zei

wat word jullie jaarboek mooi. Ik moet alle foto's nog inplakken. veel plezier op het fairytail. Ik kom niet. Heb wel een paar workshoppakketten besteld.

liefs heidie

Inger zei

This really looks fabulous!!!
Great work! :)

♥ Hugs, Inger

loes de groot zei

het ziet er super uit en zo knap dat jullie het bij blijven houden.......

tot gauw : )
lfs mij